marta021993
Fanka BB :)
GratulacjeMeldujemy się po połówkowych, potwierdzone - syn
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
GratulacjeMeldujemy się po połówkowych, potwierdzone - syn
GratulacjeSame chłopaki się w styczniu chyba urodzą
U nas też wczoraj potwierdzony syn
[/QUOTE
chyba po połowie jest [emoji848]
Jaki gimnastaMój synek tak wyglada w 3Dcały czas gryzł pępowinę
![]()
Tak, wąchał sobie stopy przy okazjiJaki gimnastaalbo mi się wydaje albo stopę trzyma przy czole
![]()
Ale fajne ujecie, takie dokladneMój synek tak wyglada w 3Dcały czas gryzł pępowinę
![]()
U mnie 22+0 jest tak ze takie mocniejsze kopnięcia czuję z rana i wieczorem przed spaniem, a w ciągu dnia albo nie czuję prawie w ogóle albo nie zwracam na to uwagi. Ale też mnie to trochę niepokoi. Dzisiaj mam połówkowe, wiec sprawdzę czy wszytsko ok.mam pytanie, bo trochę się stresuję a nie chce robić paranoi i lecieć do lekarza od razu. ogólnie jeśli chodzi o ruchy dziecka, u mnie kopniaki było już czuć od 16/17 tyg (teraz 20+2) tak wyraźnie że inni je mogli też ręką czuć. mała ogólnie kręciła się w różnych godzinach ale tak średnio co 2h miała taką większą aktywność i dość mocno kopala. teraz takie mocne kopniaki czuje z raz dziennie, czuję też jak się kręci tam,ale trochę się martwięwczoraj wieczorem chciała iść do lekarza ale zaczęła tak mocno kopać więc odpuściłam. wydaje mi się że powinnam mocniej czuć z każdym tyg i częściej a tu o
i kolejne pytanie
od kilku dni mam czasami tak że jak leżę na plecach i przekrecam się na któryś bok to boli mnie troche podbrzusza. leżąc na brzuchu jest ok ale i tez nie wiem czy coś się tam naciaga czy co.
U mnie też raz mocniej raz wcale. To jeszcze mała ciąża, podejrzewam, że za jakieś 5-6 tyg dopiero będzie można liczyć na regularność. Czytałam, że to całkiem normalne.mam pytanie, bo trochę się stresuję a nie chce robić paranoi i lecieć do lekarza od razu. ogólnie jeśli chodzi o ruchy dziecka, u mnie kopniaki było już czuć od 16/17 tyg (teraz 20+2) tak wyraźnie że inni je mogli też ręką czuć. mała ogólnie kręciła się w różnych godzinach ale tak średnio co 2h miała taką większą aktywność i dość mocno kopala. teraz takie mocne kopniaki czuje z raz dziennie, czuję też jak się kręci tam,ale trochę się martwięwczoraj wieczorem chciała iść do lekarza ale zaczęła tak mocno kopać więc odpuściłam. wydaje mi się że powinnam mocniej czuć z każdym tyg i częściej a tu o
i kolejne pytanie
od kilku dni mam czasami tak że jak leżę na plecach i przekrecam się na któryś bok to boli mnie troche podbrzusza. leżąc na brzuchu jest ok ale i tez nie wiem czy coś się tam naciaga czy co.