reklama
chianti_riserva
Fanka BB :)
Dziewczyny a macie już skurcze przepowiadajace? Jak to rozpoznać jaki to.bol i mniej wiecej na jakiej wysokości? Bo dzisiaj czuję dziwne prądy i nie wiem czy to to czy nie to 
Ja też nie wiem [emoji23] ani w pierwszej ani w tej ciąży nie miałam.Dziewczyny a macie już skurcze przepowiadajace? Jak to rozpoznać jaki to.bol i mniej wiecej na jakiej wysokości? Bo dzisiaj czuję dziwne prądy i nie wiem czy to to czy nie to![]()
Celia89
Ja też czuję prądy ale wyszłam z założenia, że gnojarz mnie kopie po pęcherzu ^^
Celia89
Kurła u mnie to się wściekli z tym akoholem teraz dostałam czekoladowe ciasteczka 1,6% alko... to już zamiast się opychać słodyczami wole se pier...nąć warke radlera.
Marchewka84
Dziewczyny jestem po badaniach prenatalnych III trymestru. Malutka wazy prawie 1700 gram
) co daje nam 93 centyl wiec przy tej górnej normie. Wszystkie przepływy i pomiary wyszły prawidłowo . Jak na razie ułożenie pośladkowe . Ale podobno jeszcze do 34 może się przekręcić . Później będzie coraz ciężej . Trzeba czekać . A u Was maluszki jak są ułożone ?
Dziewczyny jestem po badaniach prenatalnych III trymestru. Malutka wazy prawie 1700 gram) co daje nam 93 centyl wiec przy tej górnej normie. Wszystkie przepływy i pomiary wyszły prawidłowo . Jak na razie ułożenie pośladkowe . Ale podobno jeszcze do 34 może się przekręcić . Później będzie coraz ciężej . Trzeba czekać . A u Was maluszki jak są ułożone ?
Wow jaka duża.Który masz tc.
34? Mi gin mój mówił że do 32.Dziewczyny jestem po badaniach prenatalnych III trymestru. Malutka wazy prawie 1700 gram) co daje nam 93 centyl wiec przy tej górnej normie. Wszystkie przepływy i pomiary wyszły prawidłowo . Jak na razie ułożenie pośladkowe . Ale podobno jeszcze do 34 może się przekręcić . Później będzie coraz ciężej . Trzeba czekać . A u Was maluszki jak są ułożone ?
reklama
Zybulowa
Może zależy od wielkości dziecka??34? Mi gin mój mówił że do 32.