DoMa29
Fanka BB :)
No to jak, powinno być tydzień później z jej obliczeń a nie wcześniejnie wiem sama tezja już mam w aplikacji zaczęty 8 a ta mi mówi ze 6 (zaczety7) No dziwne ale ważne ze wszystko dobrze. Z tego tygodnia obliczyła mi 27.12

z Twojego obliczyła Ci na 27.12 czy z jej obliczeń?
 z Twojego obliczyła Ci na 27.12 czy z jej obliczeń? 

moje mdłości troszkę przeszły, ale też obrałam taktykę jedzenia mniej a częściej - póki co działa
 moje mdłości troszkę przeszły, ale też obrałam taktykę jedzenia mniej a częściej - póki co działa  dziś 5+6 i pierwsza wizyta o 15:40
 dziś 5+6 i pierwsza wizyta o 15:40  cała noc mi się jakieś bzdury śniły
 cała noc mi się jakieś bzdury śniły  mam nadzieję że coś tam lekarz dziś zobaczy. Myślicie że jest szansa na
 mam nadzieję że coś tam lekarz dziś zobaczy. Myślicie że jest szansa na 

To przez te mdłości
 To przez te mdłości 

i objawy podobne , z córką było tak samo ... Wiozę pannę moją na zajęcia żeglarskie - w zeszłym tydzień wypadła z łódki do wody , mam nadzieje że spakowała sobie tym razem ciuchy na przebranie
 i objawy podobne , z córką było tak samo ... Wiozę pannę moją na zajęcia żeglarskie - w zeszłym tydzień wypadła z łódki do wody , mam nadzieje że spakowała sobie tym razem ciuchy na przebranie  i na 12 do pracy i tak do piątku ... później byle do środy i usg i mam nadzieje że będzie już L4
 i na 12 do pracy i tak do piątku ... później byle do środy i usg i mam nadzieje że będzie już L4