reklama

Patii91
Zaciekawiona BB
Trzymamy kciukiCzuje, że przede mną bezsenna noc. Jutro pierwsza wizyta o 9.30 (7+1). Nigdy się tak nie stresowałam przed wizytą lekarską. Oby wszystko było dobrze, bo ostatnio delikatnie ustąpiły objawy i się przeraziłam.
Dobrej nocy
 ja będę się tak stresować za tydzień przed pierwsza wizytą
 ja będę się tak stresować za tydzień przed pierwsza wizytą trzeba być dobrej myśli
 trzeba być dobrej myśli
Paradoksalna
Fanka BB :)
Będzie dobrzeCzuje, że przede mną bezsenna noc. Jutro pierwsza wizyta o 9.30 (7+1). Nigdy się tak nie stresowałam przed wizytą lekarską. Oby wszystko było dobrze, bo ostatnio delikatnie ustąpiły objawy i się przeraziłam.
Dobrej nocy
 Ja jestem 7+4 i tez pare dni temu moje objawy lekko ustały i dziś znowu wróciły
 Ja jestem 7+4 i tez pare dni temu moje objawy lekko ustały i dziś znowu wróciły  czekam na koniec pierwszego trymestru, żeby wróciła mi energia... mdłości, problemy ze snem, bolące piersi niech sobie zostaną,  byle by odzyskać energię
 czekam na koniec pierwszego trymestru, żeby wróciła mi energia... mdłości, problemy ze snem, bolące piersi niech sobie zostaną,  byle by odzyskać energię 

Koniecznie daj znać po wizycie
będę trzymaćCzuje, że przede mną bezsenna noc. Jutro pierwsza wizyta o 9.30 (7+1). Nigdy się tak nie stresowałam przed wizytą lekarską. Oby wszystko było dobrze, bo ostatnio delikatnie ustąpiły objawy i się przeraziłam.
Dobrej nocy
 a Ty dawaj nam znać jutro
 a Ty dawaj nam znać jutro  
 Ja stresuję się bo dziś właśnie zaczął mnie znów brzuch bolec
 a wizyta w czwartek wiec trochę poczekam jeszcze
 a wizyta w czwartek wiec trochę poczekam jeszcze  
 Powinnyśmy mieć wizyty co 2 dni, wtedy byłybyśmy na bieżąco uspokajane

kochana! A Ty gdzie nam ucieklas? Dawno Cię tutaj nie byłoBędzie dobrzefajnie, ze tak wcześnie masz tą wizytę
Ja jestem 7+4 i tez pare dni temu moje objawy lekko ustały i dziś znowu wróciły
czekam na koniec pierwszego trymestru, żeby wróciła mi energia... mdłości, problemy ze snem, bolące piersi niech sobie zostaną, byle by odzyskać energię
Koniecznie daj znać po wizycie

Najlepiej to mieć męża ginekologa lub sprzęt do usg w domu do własnej dyspozycjibędę trzymaća Ty dawaj nam znać jutro

Ja stresuję się bo dziś właśnie zaczął mnie znów brzuch boleca wizyta w czwartek wiec trochę poczekam jeszcze

gdybym mogła to też bym codziennie chodziła na usg
 gdybym mogła to też bym codziennie chodziła na usg 
Ja dzisiaj też miałam taki delikatny "okresowy" ból brzucha i co jakiś czas kłucie w jajnikach. Jutro o wszystko dopytambędę trzymaća Ty dawaj nam znać jutro
Ja stresuję się bo dziś właśnie zaczął mnie znów brzuch boleca wizyta w czwartek wiec trochę poczekam jeszcze

G 

guest-1691259937
Gość
tez mam jutro… ale o 12:20. I tez się cała dziś trzęsęCzuje, że przede mną bezsenna noc. Jutro pierwsza wizyta o 9.30 (7+1). Nigdy się tak nie stresowałam przed wizytą lekarską. Oby wszystko było dobrze, bo ostatnio delikatnie ustąpiły objawy i się przeraziłam.
Dobrej nocy
Paradoksalna
Fanka BB :)
kochana! A Ty gdzie nam ucieklas? Dawno Cię tutaj nie było 
Hihi zmęczona ostatnio jestem straaaaaaasznie i dobrego duuuuużo pracy, staram się wpadać co pare dni, żeby nadgonić i dać mały update co u mnie
No to mały update, zmęczenie coraz gorsze, mdłości i piersi standardowo, są ale nie przeszkadzają w codziennych czynnościach tylko zmęczenie przeszkadza... W piątek powrót do biura i nie wiem jak sobie poradzę xD liczę na to, że super atmosfera odciągnie moją uwagę od ciągłej walki w ciągu dnia z serii „spać albo nie spać, to wielkie jest pytanie” (słowo roku mnie dopadło...) prokrastynacja mnie dopada... dziś mamy 7+4 tc, w poniedziałek o 17.20 kolejna wizyta i zakładanie książeczki ciążowej jak wszystko będzie dobrze
 tylko zmęczenie przeszkadza... W piątek powrót do biura i nie wiem jak sobie poradzę xD liczę na to, że super atmosfera odciągnie moją uwagę od ciągłej walki w ciągu dnia z serii „spać albo nie spać, to wielkie jest pytanie” (słowo roku mnie dopadło...) prokrastynacja mnie dopada... dziś mamy 7+4 tc, w poniedziałek o 17.20 kolejna wizyta i zakładanie książeczki ciążowej jak wszystko będzie dobrze  wyniki pierwszych obszernych badań dobre
 wyniki pierwszych obszernych badań dobre 

Hihi zmęczona ostatnio jestem straaaaaaasznie i dobrego duuuuużo pracy, staram się wpadać co pare dni, żeby nadgonić i dać mały update co u mnie
No to mały update, zmęczenie coraz gorsze, mdłości i piersi standardowo, są ale nie przeszkadzają w codziennych czynnościach
reklama

tez będę trzymać kciuki! Dawaj koniecznie znać i nie martw się na zapas, nic się nie dzieje. Ciąża to ponoć piękny stan... chyba piękny stan pełen nerwów nie?tez mam jutro… ale o 12:20. I tez się cała dziś trzęsę

Podziel się: