reklama
Patii91
Zaciekawiona BB
Trzymamy kciukiCzuje, że przede mną bezsenna noc. Jutro pierwsza wizyta o 9.30 (7+1). Nigdy się tak nie stresowałam przed wizytą lekarską. Oby wszystko było dobrze, bo ostatnio delikatnie ustąpiły objawy i się przeraziłam.
Dobrej nocy![]()

Paradoksalna
Fanka BB :)
Będzie dobrzeCzuje, że przede mną bezsenna noc. Jutro pierwsza wizyta o 9.30 (7+1). Nigdy się tak nie stresowałam przed wizytą lekarską. Oby wszystko było dobrze, bo ostatnio delikatnie ustąpiły objawy i się przeraziłam.
Dobrej nocy![]()

Koniecznie daj znać po wizycie
będę trzymaćCzuje, że przede mną bezsenna noc. Jutro pierwsza wizyta o 9.30 (7+1). Nigdy się tak nie stresowałam przed wizytą lekarską. Oby wszystko było dobrze, bo ostatnio delikatnie ustąpiły objawy i się przeraziłam.
Dobrej nocy![]()

Ja stresuję się bo dziś właśnie zaczął mnie znów brzuch bolec

Powinnyśmy mieć wizyty co 2 dni, wtedy byłybyśmy na bieżąco uspokajane

kochana! A Ty gdzie nam ucieklas? Dawno Cię tutaj nie byłoBędzie dobrzefajnie, ze tak wcześnie masz tą wizytę
Ja jestem 7+4 i tez pare dni temu moje objawy lekko ustały i dziś znowu wróciły
czekam na koniec pierwszego trymestru, żeby wróciła mi energia... mdłości, problemy ze snem, bolące piersi niech sobie zostaną, byle by odzyskać energię
Koniecznie daj znać po wizycie![]()

Najlepiej to mieć męża ginekologa lub sprzęt do usg w domu do własnej dyspozycjibędę trzymaća Ty dawaj nam znać jutro
![]()
Ja stresuję się bo dziś właśnie zaczął mnie znów brzuch boleca wizyta w czwartek wiec trochę poczekam jeszcze
![]()
Powinnyśmy mieć wizyty co 2 dni, wtedy byłybyśmy na bieżąco uspokajane![]()

Ja dzisiaj też miałam taki delikatny "okresowy" ból brzucha i co jakiś czas kłucie w jajnikach. Jutro o wszystko dopytambędę trzymaća Ty dawaj nam znać jutro
Ja stresuję się bo dziś właśnie zaczął mnie znów brzuch boleca wizyta w czwartek wiec trochę poczekam jeszcze
Powinnyśmy mieć wizyty co 2 dni, wtedy byłybyśmy na bieżąco uspokajane![]()

G
guest-1691259937
Gość
tez mam jutro… ale o 12:20. I tez się cała dziś trzęsęCzuje, że przede mną bezsenna noc. Jutro pierwsza wizyta o 9.30 (7+1). Nigdy się tak nie stresowałam przed wizytą lekarską. Oby wszystko było dobrze, bo ostatnio delikatnie ustąpiły objawy i się przeraziłam.
Dobrej nocy![]()
Paradoksalna
Fanka BB :)
kochana! A Ty gdzie nam ucieklas? Dawno Cię tutaj nie było 
Hihi zmęczona ostatnio jestem straaaaaaasznie i dobrego duuuuużo pracy, staram się wpadać co pare dni, żeby nadgonić i dać mały update co u mnie
No to mały update, zmęczenie coraz gorsze, mdłości i piersi standardowo, są ale nie przeszkadzają w codziennych czynnościach
tylko zmęczenie przeszkadza... W piątek powrót do biura i nie wiem jak sobie poradzę xD liczę na to, że super atmosfera odciągnie moją uwagę od ciągłej walki w ciągu dnia z serii „spać albo nie spać, to wielkie jest pytanie” (słowo roku mnie dopadło...) prokrastynacja mnie dopada... dziś mamy 7+4 tc, w poniedziałek o 17.20 kolejna wizyta i zakładanie książeczki ciążowej jak wszystko będzie dobrze
wyniki pierwszych obszernych badań dobre 

Hihi zmęczona ostatnio jestem straaaaaaasznie i dobrego duuuuużo pracy, staram się wpadać co pare dni, żeby nadgonić i dać mały update co u mnie
No to mały update, zmęczenie coraz gorsze, mdłości i piersi standardowo, są ale nie przeszkadzają w codziennych czynnościach
reklama
tez będę trzymać kciuki! Dawaj koniecznie znać i nie martw się na zapas, nic się nie dzieje. Ciąża to ponoć piękny stan... chyba piękny stan pełen nerwów nie?tez mam jutro… ale o 12:20. I tez się cała dziś trzęsę![]()

Podziel się: