Invicta
Fanka BB :)
Ja jestem za nawet z Marcowych 21 mam taka grupę gdzie cały czas tam piszemyMiałaś już wizytę u lekarza ? Co wy na to żeby otworzyć grupę na Facebooku, chyba że już taka jest założona . Lepiej by się odpisywalo każdemu![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja jestem za nawet z Marcowych 21 mam taka grupę gdzie cały czas tam piszemyMiałaś już wizytę u lekarza ? Co wy na to żeby otworzyć grupę na Facebooku, chyba że już taka jest założona . Lepiej by się odpisywalo każdemu![]()
Hej, ja mam termin na 12.01.2023 i ostatnia miesiączka 8.04Hej witam się nieśmiało. Ostatnią miesiączke miałam 8 kwietnia. Z kalkulatora wychodzi termin na 13 stycznia. Mam nadzieję że nic nie pomyliłam. Mam już 9 miesięcznego bobaska w domku. Starania były na zasadzie uda się to super, nie uda to nic się nie stanie. Nadal jestem w szoku, mam dużo obaw jak sobie dam radę z dwójką maluszków. Test robiłam w sobotę parę dni po braku spodziewanej miesiączki. W piątek miałam mega ból brzucha. Już miałam jechać na pogotowie tak mnie ściskało podbrzusze okresowo. Już myślałam że zaraz dostanę ale nie dostałam. Dziś byłam na becie. Taki mam wynik. Niedługo idę do lekarza i zobaczymygratuluję wszystkim dwoch kreseczek
![]()
mega urozmaicenie u CiebieRano kawa, albo z ekspresu albo rozpuszczalna z mlekiem. Nie odrzuca mnie póki copóźniej w pracy 2-3 herbaty czarna ewentualnie owocowa albo żurawina. Nie słodzę ani kawy ani herbaty. A tak to woda ok 2l, szklanka soku pomarańczowego no i niekiedy coca cola bo strasznie mnie ciągnie
O rany. Masakra. U mnie młode niedawno jedna po drugiej przechodziły ospę. 1,5 miesiąca wyjęte z życia, a teraz u Ciebie jeszcze na początku ciąży takie atrakcje.Kuzwa ja tu mdłości, całodniowe, a moje dziecko złapało ospęTemperatura, płacze, osłabiony. Wszystko na raz
![]()
Progesteron ma prawo mieć wahnięcia tak twierdzi mój ginekolog.Dziewczyny beta super bo dzisiaj 2783.9 czyli przyrost o 177% ale martwi mnie progesteron bo z 26.9 spadł na 24.6 … czy on tez nie powinien rosnąć? Pierwsza ciąża cała na luteinie jeszcze przed zastrzykiem na pęknięcie bo endo było małe… ale teraz nie wiem czy to normalne czy nie?
Ja tak samo. Ale to dlatego, że nie mam Facebooka po prostu.Ja nie jestem za grupa na fb, że względu na anonimowosc forum. Natomiast moim zdaniem możemy pomyśleć o grupie zamkniętej![]()
jedna słabiutka z rana...hmmm dzięki za uwagę.ja dokładnie tak samo, jestem za zostaniem na forum, może być zamknięty wątek jako prywatny jak skończą się styczniowe terminy![]()
zielona herbata nie jest zalecana w 1 trym bo osłabia wchłanianie kwasu foliowego![]()
Ja tez prawie śluzu nie mamA ja po moich ekscesach z plamieniami i krwawieniami, nie mam śluzu wcale i też się martwię![]()