A ja ledwo chodzę, zrobię pare kroków i się czuję jak po maratonieJa wiem jedno- szybko na zakupy nie pójdędzisiaj starałam się je zrobić, ale to była droga przez mękę, już pod koniec miałam łzy w oczach tak mi się wymiotować chciało
![]()
reklama
Ja mam uraz do rybyA ja nie mogę patrzeć na mięso, na wędlinę od razu odruch wymiotny. Aleee jak złoto wchodzi uwaga! SALCESON czosnkowy.![]()
Migotka2024
Fanka BB :)
My walczymy z kuchnią
rozbieramy stara , bo w przyszłym tyg wjeżdża nowa
już nie mogę się doczekać
działam na raty z pakowaniem wszystkiego do kartonów , bo mnie ciągnie prawy jajnik bardzo i mam zawroty
w poniedziałek lekarz , już odliczam godziny . Mam nadzieję że już zobaczę serduszko
będzie 7 tydzień
Migotka2024
My walczymy z kuchnią
rozbieramy stara , bo w przyszłym tyg wjeżdża nowa
już nie mogę się doczekać
działam na raty z pakowaniem wszystkiego do kartonów , bo mnie ciągnie prawy jajnik bardzo i mam zawroty
w poniedziałek lekarz , już odliczam godziny . Mam nadzieję że już zobaczę serduszko
będzie 7

ja dziś zjadłam mózg wieprzowyA ja nie mogę patrzeć na mięso, na wędlinę od razu odruch wymiotny. Aleee jak złoto wchodzi uwaga! SALCESON czosnkowy.![]()
S
sylwia114@
Gość
Ja właśnie dzisiaj na obiad zjadłam bułkę z wędliną i musztardą - wczoraj w serialu wspomnieli i już siedziało mi w głowieA ja nie mogę patrzeć na mięso, na wędlinę od razu odruch wymiotny. Aleee jak złoto wchodzi uwaga! SALCESON czosnkowy.![]()
Co śmieszniejsze wczoraj zrobiłam zapiekankę makaronową i jadłam ze smakiem a dzisiaj na samą myśl o niej bleee
wiolaho
też jej uzywamWłaśnie dzisiaj użyłam zielonej i jest lepiej
Kwiatkowa14
Ja ostatnio w drodze do domu poczułam potrzebę zjedzenia bobu. Pojechałam do warzywniaka kupiłam, wróciłam do domu cała szczęśliwa bo myślałam że jak nie zjem to wręcz nie przeżyje. Zaczęłam gotować, smród mnie powalił, zwymiotowałam a bobu nawet nie byłam w stanie tknąć
Za to dziś w ramach 5 min dla siebie poza oddziałem szpitalnym jadłam w kafejce hotdoga. Nie lubię ich normalnie ale ten był przepyszny (poza ciaza bym go nie tknęła
)
Za to dziś w ramach 5 min dla siebie poza oddziałem szpitalnym jadłam w kafejce hotdoga. Nie lubię ich normalnie ale ten był przepyszny (poza ciaza bym go nie tknęła
Agnieszka77
Hej dziewczyny.
Nie wiem co jest ze mną nie tak, ale jak mogę jeść wszystko i na wszystko mam ochotę
Jestem wegetarianką,a nawet schabowego bym zjadla
ale by się dla mnie to źle skończyło 
Ja wczoraj byłam na zakupach i udało mi się kupić coś dla siebie
w końcu mam w czym chodzić i nic mnie nie ściska i nie uwiera
Jestem bardzo wyczulona na zapachy
Wyczuję wszystko nawet z odległości
I Od czasu do czasu doskwiera mi kręgosłup
Nie wiem co jest ze mną nie tak, ale jak mogę jeść wszystko i na wszystko mam ochotę
Ja wczoraj byłam na zakupach i udało mi się kupić coś dla siebie
Jestem bardzo wyczulona na zapachy
reklama
margolcia2020
Zaciekawiona BB
U mnie dalej śledzie- dzisiaj na „obiad” frytki i śledzie z cebulką