U mnie druga paczka serowych Cheetosów kupiona i czeka w gotowości, jak mnie najdzie. Na razie wsunęłam bułę. Kawy wypijam pół kubka, bo od drugiej połowy mnie mdli  Już któryś dzień tak mam
 Już któryś dzień tak mam 
Ja pierwszą rodziłam drobną córkę, do tego w 38tc, wiec rozm. 56 dobrze było w sumie mieć. Mieliśmy ze 3 pajacyki w tym rozmiarze, jakieś body może, resztę się wywiało rękawki W ciąży też dużo buszowałam po ciucholandach, więc miałam tych ubranek za grosze, a im mniejszy rozmiar, tym bardziej zadbane można znaleźć
 W ciąży też dużo buszowałam po ciucholandach, więc miałam tych ubranek za grosze, a im mniejszy rozmiar, tym bardziej zadbane można znaleźć 

Już któryś dzień tak mam
 Już któryś dzień tak mam 
Ja pierwszą rodziłam drobną córkę, do tego w 38tc, wiec rozm. 56 dobrze było w sumie mieć. Mieliśmy ze 3 pajacyki w tym rozmiarze, jakieś body może, resztę się wywiało rękawki
 W ciąży też dużo buszowałam po ciucholandach, więc miałam tych ubranek za grosze, a im mniejszy rozmiar, tym bardziej zadbane można znaleźć

wizytę mam dopiero w przyszły czwartek. Niepokój znowu powrócił, brak jakichkolwiek objawów. Apetytu zbytnio nie mam. Nie śpię po nocach i się zadręczam głupimi myślami. Podbrzusze jest już lekko wypukłe i to jedyny powód do radości. Wmawiam sobie, że skoro się robi wypukłe to ktoś we mnie rośnie. Mąż się mega martwi moim stanem bo wyglądam jak cień... Nigdy wcześniej się tak nie czułam. Może faktycznie udam się do jakiegoś specjalisty... Nie umiem się nawet cieszyć, nie patrzę w przyszłość znowu. Boje się. Przepraszam, że znowu Was zadręczam swoimi głupimi myślami. Dorosła osoba a poradzić sobie nie umie z własnym umysłem
 wizytę mam dopiero w przyszły czwartek. Niepokój znowu powrócił, brak jakichkolwiek objawów. Apetytu zbytnio nie mam. Nie śpię po nocach i się zadręczam głupimi myślami. Podbrzusze jest już lekko wypukłe i to jedyny powód do radości. Wmawiam sobie, że skoro się robi wypukłe to ktoś we mnie rośnie. Mąż się mega martwi moim stanem bo wyglądam jak cień... Nigdy wcześniej się tak nie czułam. Może faktycznie udam się do jakiegoś specjalisty... Nie umiem się nawet cieszyć, nie patrzę w przyszłość znowu. Boje się. Przepraszam, że znowu Was zadręczam swoimi głupimi myślami. Dorosła osoba a poradzić sobie nie umie z własnym umysłem  nie wiem już coś robic
 nie wiem już coś robic
		 wiec pisz kiedy tylko masz ochote nawet posmęcić
 wiec pisz kiedy tylko masz ochote nawet posmęcić  

Uwielbiam też książkę Czwarty trymestr Magdalena Komsta. Jest jak ciepły koc na okres połogu
 Uwielbiam też książkę Czwarty trymestr Magdalena Komsta. Jest jak ciepły koc na okres połogu 

Jeśli chcesz pogadać, pisz do mnie
 Jeśli chcesz pogadać, pisz do mnie  

jeśli Sanco się nie myli. Cieszę się, że to już końcówka pierwszego trymestru, bo zawsze go najgorzej znoszę, później będzie z górki
 jeśli Sanco się nie myli. Cieszę się, że to już końcówka pierwszego trymestru, bo zawsze go najgorzej znoszę, później będzie z górki