Daj znać co powiedzieli! PowodzeniaDzięki dziewczyny za odpowiedzi. Przez sen cały czas myślałam o dziecku. Nie był aktywny o swojej stałej porze. Teraz też słabo go czuję.
Może zmienił pozycję, ale po kaszlu i intensywnym przekręcaniu i mówieniu do niego bardzo słaba reakcja. Czekam do rana i jadę sprawdzić. Nie wiem czy mam jechać na SOR czy od razu na IP ginekologiczną.
Ostatnio miałam intensywny okres i trochę stresu, martwię się, że to mogło mieć wpływ.
reklama
MagdaaaLena
Fanka BB :)
Ja ostatnio też się martwiłam , bardzo mało czułam żeby malutka się ruszała. Dwa dni to bardzo sporadycznie. Nawet budziłam na siłę , głaskalam brzuch intensywnie i ciszaHejka
Dziwnie dzisiaj się czuję. Taka dziwnie śpiąca. Dziecko też mało ruchliwe, wczoraj trochę się udzwigałam i urobiłam i teraz zastanawiam się czy wszystko w porządku.
W nocy dokazywał trochę, ale od rana cisza, cały dzień spał, dopiero przed chwilą poczułam kilka ruchów i znowu cisza .
Cukier też dzisiaj dość niski (jestem na insulinie?
Obecnie zaczęłam 31tydzień. Pierwszy raz mam takie spokojne dziecko.
Czy u was też zdarzają się ciche dni?
Ufff, pojedzie na i ubrana miałam już wychodzić, kiedy zachciało mi się na dwojeczkę. Skulona na muszli poczułam kopniaki niezadowolenia, że ma mało miejsce. Poszła się na chwilę położyć a on zaczął się ruszać jak zwykle. Ulżyło mi i na razie odłożyłam wyjazd na IP 
Może rzeczywiście potrzebował trochę wyciszenia.
Może rzeczywiście potrzebował trochę wyciszenia.
A moja wali mi w przeponęWłaśnie dzisiaj mój synek ma leniwszy dzien![]()
No mój też, cały dzień. Niedawno drugi raz dzisiaj go słuchałam bo tak się leniMoj dzisiaj mial tez leniwy dzien
Kopać mnie zaczął dopiero teraz i chwile rano. Osiwieć idzie![]()
reklama
Aż żałuję, że nie mam tego magicznego urządzonkaNo mój też, cały dzień. Niedawno drugi raz dzisiaj go słuchałam bo tak się leni![]()
Ale dobrze, że Wy też tak macie, latwiej potraktować to jako normę