reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Styczniowe mamy 2026

Ja dziewczyny chyba mimo wszystko zdecyduje sie na test Nifty, teraz sobie przypomniałam, że na każdych prenatalnych odczuwałam stres mimo intuicji, że bedzie dobrze, tak sie z Męzem naradzaliśmy.. wiem, ze tylko statystyka, ale ciutke dokładniejsza, wiem, ze nie da mi 100% pewnosci, ale moze troche poczuje sie lepiej, nie wiem, mam metlik w glowie.
No, ale dzieje sie to co poprzednio, prenatalne w poniedziałek, a ja pomimo poczucia, ze bedzie dobrze, przeżywam stres.
Zorientuj się bo ten test co robiłyśmy z @Usagitsukino jest lepszy a cenowo różnił się nifty 1900 a feliatest 1990.

reklama
Dziewczyny a szukacie już powoli monitora oddechu? Ja powoli się rozglądam ale nie wiem, czy lepsze są takie maty większe, czy takie przyczepiane coś do nóżki, czy może w ogóle kamera która monitoruje oddechy i ruchy?

Dziewczyny a szukacie już powoli monitora oddechu? Ja powoli się rozglądam ale nie wiem, czy lepsze są takie maty większe, czy takie przyczepiane coś do nóżki, czy może w ogóle kamera która monitoruje oddechy i ruchy?
Ja nie używałam przy pierwszym i teraz też nie będę, jeśli nie będzie wskazań

Ja mam babysense 7 pod materac i snuza Hero do pieluszki. Babysense używalam przy starszej w pierwszych tygodniach gdy spała w swoim łóżeczku które było jakieś pół metra od naszego i mimo to czasem łapał mój oddech. Później córka spała ze mną więc poszedł już całkiem w odstawkę. Oczywiście w ciąży byłam przekonana, że nie będę spać z dzieckiem ;)
Snuza niby nie jest polecana przy współspaniu ale młodsza córka miała go każdej nocy przez ponad rok i nigdy nie wykrywał mojego oddechu. Teraz na pewno będę używać Snuzy :)
Polecane są przy wcześniakach ale ja używać będę na pewno bez względu kiedy dzidziuś się urodzi.

reklama
Do góry