Oj tak , trzymam kciuki aby Ci tak zostało, a Ty trzymaj żeby mi przeszło
Bardzo Ci wspolczuje . Wiem co czujesz ... i tez zawsze z wizyty na nfz wracam wściekła . Wszystko na odwal się , aby szybciej... kiedys bylam na prawdę zadowolona ale teraz jest krater pomiędzy prywatą a nfz...
Może uda Ci się wcześniej umówić na medi ?
Ja dzisiaj na Medicover sie obraziłam

Znaczy mam te ubezpieczenie w pracy i chciałam skorzystać ze zniżki na wyniki ...
I kurde na aplikacji tylko kilka wynikow mogę u siebie w mieście zrobic , a reszta 80 km od mojego miejsca zamieszkania ... gdzie prywatnie jak zapłacę normalnie to mogę u nas robic ... no cyrk. Zadzwoniłam na infolinię, to wcale nie chcieli przyjąć zlecenia ponieważ skierowanie jakie mam to badania np morfologia z rozmazem. I kropka. A wedlug nich powinno byc zapisane z jakim ,czy ręcznym czy komputerowym. Mam napisane HIV I/II combo . No dobrze ale jakie mnie pyta ." Nie przyjmę zlecenia dopoki nie będzie tak jak my mamy w systemie. " Tłumaczę babce ,że przecież skierowania są wszędzie takie same , ogólne , z góry narzucone i co ja mam prosić lekarza by ręcznie dopisywał? To odpowiedziała że nie wie czy to wystarczy

No masakra jakaś