• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Styczniowe mamy 2027

Dziewczyny, któraś z Was bierze luteinę doustną lub dopochwowalą? Mi wczoraj lekarz zamienił dosustną na dopochwowa, bo po tej doustnej strasznie mnie mdli i zastanawiam się czy po tej dopochwowej będzie lepiej?

reklama
Kto z Was bierze jeszcze progesteron ? Mam wrazenie ze duza większość...
Luteina /duphaston/cyclogest .
Jakie mialyscie wskazanie aby go przyjmować?
Zaczynam się martwić że ja nic prócz witamin dla kobiet w ciąży nie biorę 😅

Ja razem z Tobą zamykam ten peleton 😜😜😜 choć ostatnio Okruszek nadrobił i chyba będę jakieś 4 dni do przodu😁
No mi za to dzidziuś mniejszy wychodzi i ostatnio termin z usg byl na 27.01 🫣 więc tez mogę zamykać 🤣

Ja o dziwo ostatnio mialam 0 bakterii w moczu. Nigdy takich wyników nie mialam 🤩

biorę ultrogestan dopochwowo 200 mg wieczorem. Uporczywe to jest bo przez to non stop bielizna mokra a wkładek nie chce używać by się nie nabawić jakiejś infekcji. Ja biorę by uniknąć stanu przedrzucawkowego- lekarz twierdzi że wg najnowszych badań pomaga więc ufam ☺️

Kto z Was bierze jeszcze progesteron ? Mam wrazenie ze duza większość...
Luteina /duphaston/cyclogest .
Jakie mialyscie wskazanie aby go przyjmować?
Zaczynam się martwić że ja nic prócz witamin dla kobiet w ciąży nie biorę 😅

No mi za to dzidziuś mniejszy wychodzi i ostatnio termin z usg byl na 27.01 🫣 więc tez mogę zamykać 🤣

Ja o dziwo ostatnio mialam 0 bakterii w moczu. Nigdy takich wyników nie mialam 🤩
Ja również miałam wczesne poronienie i ciążę biochemiczną. Teraz jak wyregulowałam tarczycę to się udało i wszystko się rozwija prawidłowo. Ponadto czasem lekarz chce podbić proga żeby plamień nie było

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry