Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja razem z Tobą zamykam ten peleton8 +4. Ja jestem ostatnia do porodu, z om wychodzi 30.01![]()
Ja się pokusiłem na luteinę dopochwową, ale czułam się po niej tragicznie. Powróciłam do cyclogestuDziewczyny, któraś z Was bierze luteinę doustną lub dopochwowalą? Mi wczoraj lekarz zamienił dosustną na dopochwowa, bo po tej doustnej strasznie mnie mdli i zastanawiam się czy po tej dopochwowej będzie lepiej?
U mnie właśnie leukocytów nie ma ani nic innego, jedynie te bakterie. Pewnie będę musiała zrobić posiew.Też miałam bakterię i leukocyty...zrobiłam tak jak Ty czyli źle pobrałam próbkę. Za to posiew był ujemny także git
No mi za to dzidziuś mniejszy wychodzi i ostatnio termin z usg byl na 27.01Ja razem z Tobą zamykam ten peletonchoć ostatnio Okruszek nadrobił i chyba będę jakieś 4 dni do przodu
![]()
Nie ma się co martwić. Tymbardziej, jeżeli nie odczuwasz dyskomfortuU mnie właśnie leukocytów nie ma ani nic innego, jedynie te bakterie. Pewnie będę musiała zrobić posiew.
Ja również miałam wczesne poronienie i ciążę biochemiczną. Teraz jak wyregulowałam tarczycę to się udało i wszystko się rozwija prawidłowo. Ponadto czasem lekarz chce podbić proga żeby plamień nie byłoKto z Was bierze jeszcze progesteron ? Mam wrazenie ze duza większość...
Luteina /duphaston/cyclogest .
Jakie mialyscie wskazanie aby go przyjmować?
Zaczynam się martwić że ja nic prócz witamin dla kobiet w ciąży nie biorę
No mi za to dzidziuś mniejszy wychodzi i ostatnio termin z usg byl na 27.01więc tez mogę zamykać
Ja o dziwo ostatnio mialam 0 bakterii w moczu. Nigdy takich wyników nie mialam![]()