• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Styczniowe mamy 2027

reklama
Ale mam stresa przed jutrem. Jeszcze jak czytam, że u was wszystko ok to jakoś jeszcze bardziej mnie to stresuje 🫣🤣
Dodatkowo odebrałam wyniki i wyszło mi bakterii w moczu 800, a norma to ok 400.
Niby czat mówi ze jak wszystkie inne wskaźniki sa ok i nie ma leukocytów itp to próbka mogła być zanieczyszczona no i to by miało sens bo siklam do pojemnika rano na szybkiego od razu po wstaniu. Eh.. mam nadzieje, że to własnie fałszywy alarm bo objawów żadnych też nie mam.

Ja ostatnio miałam 9+2 i smrodek 2.3cm. Ciekawe ile będzie miał za tydzień. Będzie 21 dni pomiędzy wizytami. Jutro idę na pobranie krwi +badanie moczu i ogólnie nie mam siły na nic. Coraz ciężej mi w pracy😮‍💨
Doskonale rozumiem. Ja najgorzej, że mam pracę zmianową i drugie zmiany do 23:30 lub północy. Ale od lipca już powiedziałam, że nie dam rady na drugie zmiany.

reklama
Ale mam stresa przed jutrem. Jeszcze jak czytam, że u was wszystko ok to jakoś jeszcze bardziej mnie to stresuje 🫣🤣
Dodatkowo odebrałam wyniki i wyszło mi bakterii w moczu 800, a norma to ok 400.
Niby czat mówi ze jak wszystkie inne wskaźniki sa ok i nie ma leukocytów itp to próbka mogła być zanieczyszczona no i to by miało sens bo siklam do pojemnika rano na szybkiego od razu po wstaniu. Eh.. mam nadzieje, że to własnie fałszywy alarm bo objawów żadnych też nie mam.
Też miałam bakterię i leukocyty...zrobiłam tak jak Ty czyli źle pobrałam próbkę. Za to posiew był ujemny także git

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry