niunia2324
Fanka BB :)
Moja wizyta za tydzień. Liczę, że będzie już wszystko widaćAle duże już te nasze dzidziulki. Chyba już wszystkie mają ponad 2 cm?![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Moja wizyta za tydzień. Liczę, że będzie już wszystko widaćAle duże już te nasze dzidziulki. Chyba już wszystkie mają ponad 2 cm?![]()
Mój ostatnio miał prawie 4cmAle duże już te nasze dzidziulki. Chyba już wszystkie mają ponad 2 cm?![]()
A który to będzie tydzień i dzień?Moja wizyta za tydzień. Liczę, że będzie już wszystko widać![]()
To już prawdziwy kolosMój ostatnio miał prawie 4cm10+3 wtedy było
8 +4. Ja jestem ostatnia do porodu, z om wychodzi 30.01A który to będzie tydzień i dzień?
Doskonale rozumiem. Ja najgorzej, że mam pracę zmianową i drugie zmiany do 23:30 lub północy. Ale od lipca już powiedziałam, że nie dam rady na drugie zmiany.Ja ostatnio miałam 9+2 i smrodek 2.3cm. Ciekawe ile będzie miał za tydzień. Będzie 21 dni pomiędzy wizytami. Jutro idę na pobranie krwi +badanie moczu i ogólnie nie mam siły na nic. Coraz ciężej mi w pracy![]()
Też miałam bakterię i leukocyty...zrobiłam tak jak Ty czyli źle pobrałam próbkę. Za to posiew był ujemny także gitAle mam stresa przed jutrem. Jeszcze jak czytam, że u was wszystko ok to jakoś jeszcze bardziej mnie to stresuje
Dodatkowo odebrałam wyniki i wyszło mi bakterii w moczu 800, a norma to ok 400.
Niby czat mówi ze jak wszystkie inne wskaźniki sa ok i nie ma leukocytów itp to próbka mogła być zanieczyszczona no i to by miało sens bo siklam do pojemnika rano na szybkiego od razu po wstaniu. Eh.. mam nadzieje, że to własnie fałszywy alarm bo objawów żadnych też nie mam.