• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Styczniowe mamy 2027

reklama
Dziewczyny, dzisiaj ekspresowo, mam wyniki:) w poniedziałek powtórka dla pełnego obrazu
Piękny wynik ! Zazdroszczę że tak szybko dostałaś 🥰😍
Ja odświeżam i odświeżam, widzę że progesteron juz jest ale bety jeszcze nie ma 😒 mam nadzieję że zaraz wskoczy bo zwariuje 🫣🤯
Hej dziewczyny, pozwolę sobie dołączyć 🙂 termin z om na 3 stycznia. Jednak zdaje mi się, że owulacja mi się trochę przesunęła. Jedna wizyta u gina już była 8 maja i widoczny pęcherzyk ciążowy z echem zarodka. Kolejna wizyta na wtorek 19 maja. Mam nadzieję że zobaczę serduszko, bo mam dwa poronienia za sobą w tamtym roku. Beta robiona 4 razy i ładnie przyrasta. Zobaczymy co przyniesie czas
Witaj 😊😊
To juz zaraz wizyta . Ja na swoją jeszcze tyle muszę czekać 😶‍🌫️ zapisałam się dopiero na 30.05 licząc na to ze juz będzie cos widać 🤭

Ja odświeżam i odświeżam, widzę że progesteron juz jest ale bety jeszcze nie ma 😒 mam nadzieję że zaraz wskoczy bo zwariuje 🫣🤯

Witaj 😊😊
To juz zaraz wizyta . Ja na swoją jeszcze tyle muszę czekać 😶‍🌫️ zapisałam się dopiero na 30.05 licząc na to ze juz będzie cos widać 🤭
Dzięki, właśnie w w sumie zaczęłam się zastanawiać czy jest sens powtarzać badania? Już naczytałam się, że przy takich wynikach nie jest to konieczne i zgłupiałam🤯
Czekam w takim razie razem z Tobą, oby wrzucili jak najszybciej ♥️

Witaj 😊😊
Ja też odświeżam i za każdym razem jak wchodzę na stronę to mam żołądek w gardle ze stresu 🫢

Mam i ja!!
W poniedziałek 59, dzisiaj 778.
Chyba jest dobrze? 🥹🥹🥹

Załączniki

• IMG_6634.png
    IMG_6634.png
    31,2 KB · Wyświetleń: 28
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć