Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Piękny wynik ! Zazdroszczę że tak szybko dostałaśDziewczyny, dzisiaj ekspresowo, mam wynikiw poniedziałek powtórka dla pełnego obrazu
WitajHej dziewczyny, pozwolę sobie dołączyćtermin z om na 3 stycznia. Jednak zdaje mi się, że owulacja mi się trochę przesunęła. Jedna wizyta u gina już była 8 maja i widoczny pęcherzyk ciążowy z echem zarodka. Kolejna wizyta na wtorek 19 maja. Mam nadzieję że zobaczę serduszko, bo mam dwa poronienia za sobą w tamtym roku. Beta robiona 4 razy i ładnie przyrasta. Zobaczymy co przyniesie czas
Dzięki, właśnie w w sumie zaczęłam się zastanawiać czy jest sens powtarzać badania? Już naczytałam się, że przy takich wynikach nie jest to konieczne i zgłupiałamPiękny wynik ! Zazdroszczę że tak szybko dostałaś
Ja odświeżam i odświeżam, widzę że progesteron juz jest ale bety jeszcze nie mamam nadzieję że zaraz wskoczy bo zwariuje
Witaj
To juz zaraz wizyta . Ja na swoją jeszcze tyle muszę czekaćzapisałam się dopiero na 30.05 licząc na to ze juz będzie cos widać
![]()
Ja też odświeżam i za każdym razem jak wchodzę na stronę to mam żołądek w gardle ze stresuPiękny wynik ! Zazdroszczę że tak szybko dostałaś
Ja odświeżam i odświeżam, widzę że progesteron juz jest ale bety jeszcze nie mamam nadzieję że zaraz wskoczy bo zwariuje
Witaj
To juz zaraz wizyta . Ja na swoją jeszcze tyle muszę czekaćzapisałam się dopiero na 30.05 licząc na to ze juz będzie cos widać
![]()
To jesteśmy dwieJa też odświeżam i za każdym razem jak wchodzę na stronę to mam żołądek w gardle ze stresu![]()