• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Styczniowe mamy 2027

reklama
Przejęłam pałeczkę prowadzenia wątku ale kompletnie nie wiem jak ogarnąć terminy i wizyty by były widoczne 😔
Hej ☺️ sorki że się wtrącę, ale u nas było tak że dziewczyna która nie zakładała wątku edytowała swój pierwszy komentarz który napisała, widzę że twój komentarz był drugi, więc go edytujesz. Po prostu skopiuj do swojego pierwszego posta treść wpisu mariposy przez przycisk edytuj (te trzy kropeczki) ☺️ i będziesz mogła uzupełniać na bieżąco terminy porodów, wizyty i resztę
Nudnych ciąż życzę wszystkim 🥰

Załączniki

• IMG_1263.jpeg
    IMG_1263.jpeg
    326,1 KB · Wyświetleń: 23
Hej ☺️ sorki że się wtrącę, ale u nas było tak że dziewczyna która nie zakładała wątku edytowała swój pierwszy komentarz który napisała, widzę że twój komentarz był drugi, więc go edytujesz. Po prostu skopiuj do swojego pierwszego posta treść wpisu mariposy przez przycisk edytuj (te trzy kropeczki) ☺️ i będziesz mogła uzupełniać na bieżąco terminy porodów, wizyty i resztę
Nudnych ciąż życzę wszystkim 🥰
Bosz dziękować! Nie pomyślałam o tym 🤪🫣

Hej dziewczyny, pozwolę sobie dołączyć 🙂 termin z om na 3 stycznia. Jednak zdaje mi się, że owulacja mi się trochę przesunęła. Jedna wizyta u gina już była 8 maja i widoczny pęcherzyk ciążowy z echem zarodka. Kolejna wizyta na wtorek 19 maja. Mam nadzieję że zobaczę serduszko, bo mam dwa poronienia za sobą w tamtym roku. Beta robiona 4 razy i ładnie przyrasta. Zobaczymy co przyniesie czas

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry