mariposa_
Fanka BB :)
@Eveline.eve jak coś to przejmiesz zarządzanie wątkiem? 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Kochana, nie mogłabym Ci odmówić@Eveline.eve jak coś to przejmiesz zarządzanie wątkiem?![]()
Ja mam 5+2 czyli leci 6 tydzieńKtóry macie tydzień licząc od miesiączki?
Jak się czujesz? Co u ciebie?@Eveline.eve jak coś to przejmiesz zarządzanie wątkiem?![]()
A wbijasz do nas?Dziewczyny założyłam grupę na FB , styczniowe mamy rodze w 2027 zapraszam serdecznie jak narazie jestem jedyną
Hej, zwariowany weekend. Komunia i kupa ludzi. Dopiero przed chwilą udało mi się zrobić pobranie. Siedzą we mnie dwa wilki które walczą „robić przyrost - nie robić przyrostu” a jak Wy się czujecie? Badałaś jeszcze betę czy już po odpuszczasz?Jak się czujesz? Co u ciebie?
Jutro rano siknę i jak będzie ciemniejsza od wczorajszej to polecę szybko przed pracą na betę i prożka. Jeśli wyjdzie jaśniejsza, to odpuszczam...@TutuTerror sikasz dalej? Jutro beta?
Mocno trzymam kciuki by wybiła bordo krechaJutro rano siknę i jak będzie ciemniejsza od wczorajszej to polecę szybko przed pracą na betę i prożka. Jeśli wyjdzie jaśniejsza, to odpuszczam...