• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Styczniowe mamy 2027

Ciągnie mnie od czasu do czasu podbrzusze, ale to chyba inny dyskomfort niż taki na okres. Od 10dpo też bardzo delikatnie plamię, ale to też w kratkę (dziś np od rana czysto i jeden cały dzień też miałam czysto) i to jakby inne plamienie niż przed okresem. Jak zdejmę stanik to czuję, że piersi są lekko tkliwe, ale to też bez tragedii. Jak siedzę w pracy to muszę mieć spodnie rozpięte bo mnie gniotą, ale jak popatrzę na siebie z boku to przecież brzuch płaski jak zwykle, więc nie wiem o co kaman, może przewrażliwiona jestem 🤷‍♀️ Dziś dopiero 16dpo, wiec tak na prawdę chyba nie powinno być jeszcze objawów.
A jak u Ciebie? Masz już jakieś pierwsze obserwacje?
To moja teoretycznie 4 ta ciąża (dwa biochemy, jedna 5 lat temu donoszona) to mi już wywaliło brzuszek choć i tak jestem z tych „puszystych. Kupiłam 6 par jeansów na wiosnę i wszystkie są z takiego sztywnego jeansu że nie ma szans je założyć 🤪 dobrze że zaraz ciepło i era sukienek. W ciągu dnia różnie mam nudności, ciągnięcie w podbrzuszu i piekące piersi. U mnie dzisiaj 30 dc

reklama
I mnie mocne krechy odrazu , 26 na dzień mamy wizyta USG 😁

Załączniki

• IMG_20260503_141343.jpg
    IMG_20260503_141343.jpg
    962,1 KB · Wyświetleń: 33
To moja teoretycznie 4 ta ciąża (dwa biochemy, jedna 5 lat temu donoszona) to mi już wywaliło brzuszek choć i tak jestem z tych „puszystych. Kupiłam 6 par jeansów na wiosnę i wszystkie są z takiego sztywnego jeansu że nie ma szans je założyć 🤪 dobrze że zaraz ciepło i era sukienek. W ciągu dnia różnie mam nudności, ciągnięcie w podbrzuszu i piekące piersi. U mnie dzisiaj 30 dc
U mnie też już widać powoli z OM 5+3

To tych jeansów współczuję, poczekają do przyszłego roku :D Ja jeszcze nie wiem jak mam planować swoją szafę, z natury jestem chłopczycą i popierdzielam cały rok w jeansach, sukienki to tylko na urlopie noszę. Nie wiem, może na joga pantsy się przerzucę.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry