reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Styczniowe zakupoholiczki - hity i kity styczniówek

wczoraj przyszła moja huśtawka leżaczek :-D:-D:-D:-D
jest super i jestem happy bo myślałam że będzie większy i zagracał, ale o dziwo jest w sam raz :-D
chłopaki musiałam odpędzić bo chciały testować :-D

Kasieńka nas też czeka żłobek - ale ja jakoś bardziej ufam niż nianiom - synki chodziły do żłobka i ja sobie chwalę :-D no a po drugie to ja bym bez pracy i ludzi nie wytrzymała w domu.... nie jestem typem "pani domu" :-D

reklama
Kochana ja od października albo od początku albo polowy wracam do pracy wiec tak dwa tygodnie wcześniej będę malego adaptować do xlobka;)żłobka i wcale nie uważam żeby to było za wczesnie ;)

A ja zamierzam wykorzystać cały urlop rodzicielski + wypoczynkowy który dostanę za 2014 rok, więc wychodzi na to że mniej więcej od stycznia-lutego. Tak jak Ikasia chwilę wcześniej będę chciała malutką zacząć przyzwyczajać, no może nie 2 a 3 albo 4 tygodnie bo ona chyba będzie taka mamusina;-) No i muszę się bardzo dokładnie dowiedzieć jak to z tym żłobkiem wygląda, bo mój m pracuje na zmiany i to takie że nie ma żadnej reguły czy idzie dziś na noc czy na popołudnie, więc właściwie niekiedy tylko kilka godzin by nam było potrzebne by z kimś dzieciaczka zostawić:)

ja wracac bede pewnie kolo stycznia/ poczatkiem lutego i pamietajac jak dawalam Nikosia i ze od razu sie pochorowal prawie miesiac znowu nie chodzil to dalabym moze pazdziernik/ listopad ... ale jesli dostaniemy juz od wrzesnia to moze wrzesien ... Nikos chodzil od skonczonego 6 miesiaca

Ostatnia edycja:
Jakos do mnie nie dochodzilo, ze ja jyz niebawem urodzic moge. A mam jeszcze sporo rzeczy do kupienia. Przez allegro nie zdaze wiec jutro ide kupic u nas. Torba jyz praktycznie spakowana.
Ubranka na wyjscie naszykowalam w dwoch zestawach, chlopiecym i dziewczecym

Wreszcie moge sie pochwalic... wczoraj paczka przyszla odrazu pranko wstawilam a nawet dwa hhee.
Dzis poprasowalam I ka ubrane lozeczko I kolyske. Dwa baldachimy w jednej sypialni ale co tam. Mi sie barzo podoba to efekt. Obok przewjaka na lozeczku mam przybornik ukradziony z przewijaka w lazience bo tam miejsca nie ma.
Ps posciel zjupilam na lozeczko 70x120 a moje ma 70x140.. wiec przescieradelka nie uzyje a reszte ledwo I na styk hehe.. przykrylam to duzymi przescieradlami zeby sie nie kurzylo..a chcialabym patrzec na to hehe.

Załączniki

• 1387989378587.jpg
    1387989378587.jpg
    15,7 KB · Wyświetleń: 76
No I tylko jedno zdjecie mi sie laduje wiec pozasmiecam I prosze Vinga lub Fifka o polaczenie moich postow.

Załączniki

• 1387989632247.jpg
    1387989632247.jpg
    25,8 KB · Wyświetleń: 82
reklama
Do góry