reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczniowe zakupoholiczki - hity i kity styczniówek

reklama
Monika, te zapiski od kołyski kupiłam chyba za 20 zł w Biedronce, fajne są:) To jest w sumie taki album na zdjęcia typu np. pierwszy ząbek, pierwszy spacer itd, tak do pierwszego roku życia malucha:)

Milusia, mój M. zrobił jakieś z gondolą, to wstawię jak mi prześle :-) Spacerówki nie zrobiliśmy :-( A wszystko spakowane z powrotem. U nas nie może stać i oka cieszyć, niestety - mamy 2 koty, które kolonizują każdy nowy element wyposażenia. Spacerówka w ogóle pojedzie na najbliższe pół roku do rodziców chyba, u nich sporo więcej miejsca ;-)
Odnośnie zapisków, my na szkole rodzenia dostaliśmy "Bobasowy dziennik" Baby ono, fajny, a jeszcze żadnego wpisu nie popełniłam :$ Swoją drogą to jedyna rzecz jaką tam dostaliśmy, może na zakończenie coś będzie, bo jaj widziałam te Wasze łupy to achhhhhh

WP_20131205_002.jpg A ja się pochwalę: ubrałam już Wojtusiowi łóżeczko:-) W razie gdyby chciał się spieszyć to przynajmniej ma gdzie spać, ale ma siedzieć w brzuchu co najmniej do godz 0.00 dnia 1 stycznia. Tzn. to jest moje "pobożne" życzenie

Załączniki

• WP_20131205_002.jpg
    WP_20131205_002.jpg
    14,6 KB · Wyświetleń: 107
Dziewczyny jeśli któraś z Was jeszcze nie kupiła kosmetyków i lekarstw dla siebie i maluszka to może przyda Wam się strona aleleki.pl - to apteka internetowa, przedwczoraj z niej skorzystałam i ceny są o wiele niższe niż w zwykłej, mimo że mam "stacjonarną", na którą nie mogę narzekać;-) Za przesyłkę zapłaciłam 8 zł:)

reklama
Przyszedł....przyszdł...jest ...:):):) włąsnie był kurier z wózkiem:):):) współczuje mu bo to dwie ogromne paczki, .....najier zadzwonil, zby ktos zszedł mu pomoc, ale ze jasama, mowie ze w ciazy to od razu przyniósł....a taki maltki ten kurier:p:p w sensie taki chłopczyk...ale dał rade:)

Niestetu jestem sama w domu, wiec nawet nie zabieram sie za skłądanie I wyjmowane....spacerówki to chyba wogle nie będziemy wyciagac, tylko pojedzie od razu do mamy:)...jutro wiecorkiem będziemy skłądać gondola I ogólnie ogląda....przyszła tez baza family fix, wic tez jutro bedzie przymierzac....jedynie co to ogladałam piworek do spacerówki....super....no I torba, oryginalna maxi cosi...jest obłędna....czarna...ma million przegródek....do tego odpinaną mate do przewijania..no super...I ja dostalam w gratisie, normlanie kosztuje kolo 200zł, wic sie bardzo ciesze...no I jeszcze dorzucili zaczep do butelki....czego sie nie spodzieałam:):):) ja juz chce jutro....:):):)

Do góry