Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
ŚwintuchaAle miło będzie zobaczyć znajomą twarz i jakby nie było - znajome paluchy w środku, tfi!![]()

;-)

. Dostałam tabletki antykoncepcyjne na tego torbiela. Miałam wziać 21, odczekać 7 dni, w czesie których miał wystąpić @, i zacząć nowe opakowanie. Ale w tym sęk, że zjadłam 21 a @ nie ma. Co się robi w takim przypadku?
Aniu A ile dni ci już upłynęło od ostatniej tabletki? Jak dobrze pamiętam to ja dostawałam w ciągu trzech dni. Ale nie pamiętam co się robi jeśli w ciągu 7 dni nie pojawi się @. Już parę lat minęło jak nie biorę tabletek, więc wybacz mi moją sklerozę![]()
.
;-) Może się zdarzyć, że jak zaczniesz łykać następne tabletki to będziesz w trakcie @ 
Kochana, najpierw bierzesz te 21 tabletek, potem masz 7 dni przerwy, w ciągu których powinnaś dostać @. Po tych 7 dniach przerwy zaczynasz łykać następne opakowanie tabletek i tak w kółko;-) Może się zdarzyć, że jak zaczniesz łykać następne tabletki to będziesz w trakcie @
![]()
. Dzięki;-).Dziękuje:-). Właśnie o to mi chodziło, czy jeśli będę nadal w trakcie @ to czy brać czy nie brać. Dzięki;-).

Jestem do twojej dyspozycji, kochana