jola.24
Fanka BB :)
Ja znowy mialam bieg przez plotki za moim psem
Az sie poplakalam tak sie wkurzylam, a najgorsze ze darlam sie na niego jak opetana a potem dopiero pomyslalam ze moglam dzidzie przestraszyc
Chyba juz najwyzszy czas zeby moj pies zaczal mieszkac w kojcu, moze sie wtedy nauczy posluszenstwa bo uwiezcie jak 70-kilogramowe bydle nie chce sie sluchac to nie przelewki bo co ja moge zrobic?
Nie chce go juz dzisiaj widziec, bede lezec caly dzien bo brzuch mnie zaczal bolec:-(
Ktos pytal o rozmiar kombinezonu, ja wszystko new born jakos nie mam przekonania do za duzych ubranek
Najwyzej raz zaloze ale nie wygladaja mi na takie male
Az sie poplakalam tak sie wkurzylam, a najgorsze ze darlam sie na niego jak opetana a potem dopiero pomyslalam ze moglam dzidzie przestraszyc
Chyba juz najwyzszy czas zeby moj pies zaczal mieszkac w kojcu, moze sie wtedy nauczy posluszenstwa bo uwiezcie jak 70-kilogramowe bydle nie chce sie sluchac to nie przelewki bo co ja moge zrobic?
Nie chce go juz dzisiaj widziec, bede lezec caly dzien bo brzuch mnie zaczal bolec:-(Ktos pytal o rozmiar kombinezonu, ja wszystko new born jakos nie mam przekonania do za duzych ubranek
Najwyzej raz zaloze ale nie wygladaja mi na takie male

a ja mogę gardło zedrzeć i nic
Przecież nawet nie wiadomo, w którym tygodniu urodzę.