reklama

Styczniówki 2010 !!

Śmijcie sie ale ja właśnie zaczęłam torę do szpitala pakowac :zawstydzona/y:
P.S Gdzie był przyklejony spis z wyprawką do szpitala bo kopie i nie mogę znaleźć. Będę wdzieczna za pomoc:-)

reklama
Ja to się założę, że jakaś jeszcze z A nie napisała.:-)

Asiax teraz o pralce nie myśli, tylko o tej owłosionej główce, którą lada chwila dojrzy.:-D

Gorzej jak jakieś na E zaczną rodzić, to będziemy Ciebie wywoływać.:-);-)

Z racji nadprodukcji, pisałam tego posta cały dzień w miarę nadrabiania... Zdezaktualizował się trochę. Trudno. :sorry:

Babki, zostawcie chociaż pare dzidziołków na styczeń....

Pierwszy raz muszę się Wam poskarżyć - brzuch mnie rozbolał jak na @.... Idę w kimono. :tak: Zapewne będą mi się porody śniły. A wcale nie chcę!
Albo była żona mojego m. :cool2: Nie wiem co lepsze... Babka dostaje wścieklicy ostatnio (zapewne jest to związane ze zbliżającym się przybyciem Polci na ten świat) i odstawia akcje takie, że szok. Najgorsze jest to, że m nie bardzo sobie z tym radzi i na nas się odbija..... :confused2::-(:confused2:

Śmijcie sie ale ja właśnie zaczęłam torę do szpitala pakowac :zawstydzona/y:
P.S Gdzie był przyklejony spis z wyprawką do szpitala bo kopie i nie mogę znaleźć. Będę wdzieczna za pomoc:-)
Szykuj się, szykuj. E niedaleko. Tu wątek z torbami: https://www.babyboom.pl/forum/styczen-2010r-f295/wyprawka-dla-maluszka-26646/index244.html - jeden z wielu

Pumpkin, Ty powinnaś spać spokojnie. Do P daleko. ;-) Tą byłą żoną się nie przejmuj. Może za dużo wypaliła? Wiem, że łatwo powiedzieć, ale mam nadzieję, że się uspokoi.

no nie!!!nie było mnie 3 godziny a tu już dwie na pordówce;-)
KOCHANE-TRZYMAM KCIUKI!!!!

a moja psina wlasnie lezy u weterynarza pod kroplówką. od rana miała rozwolnienie i wymiotowała a ja razem z nią bo smród niesamowity, niestety konsultacje przez tel z weterynarzem nie przyniosly efefktu i M poszedl do lecznicy.prawdopoodbnie ma grypę żołądkową,właśnie ładują jej drugą kroplówkę:-(
z tego wszystkiego znowu mnie brzuch rozbolał jak na @ tak mnie pobolewa od wczoraj już... aaa jakby tego było mało to jeszcze kibelek się popsuł i coś z niego cieknie!!ja tu chyba zaraz oszaleję!!

ps. ja tez sie nie zgadzam na alfabetyczne rozpakowywanie;-) mało was na "A" zostało...

Biedna psina, trzymam kciuki za szybki powrot do zdrowia:-)

Patrysia - super wieści!

Asiax - jeśli kupujesz pralke to polecam samsunga (silver nano ale ninne też dobre) mają takie opcje jak sterylizacja etc przydaje się przy maluszku.

Kaja - rozbroiłaś mnie tym kominkiem.... U mnie zero świątecznego nastroju. Jutro kupie sobie śnieg w sprayu i pomaluję okna :sorry:

Agbar - zazdroszczę widoków.... Wkleje wam jutro moje, to się zapłaczecie razem ze mną....

Ania - najważniejsze, żeby dzidzia była zdrowa i cała :tak:

Ja w Azji siedzę, a żółta nie jestem....:-p

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D Szymo rules!

Nie sadze zeby ASIAX teraz o tej pralce rozmyslala:-D:-D:-D mam wrazenie ze juz tuli malenstwo:-)
Co do alfabetu to jeszcze was troche jest przede mna wiec grzecznie zaczekam:-D:-D

Wylazlam z wanny..z pewna doza niepokoju zagladam czy aby ktoras jeszcze nie zaczela rodzic....;-)
Ale widze cisza,spokoj....obym nie wykrakala:-D
Moj syn ma zakaz wychodzenia na razie,sypie jak cholera i nie mam zamiaru w taka noc lub dzien siadac do samochodu....;-)Niech czeka na odwilz albo na swoj termin:-)

reklama
Małżon nie wraca, więc ja jeszcze tu zaglądam.

Sandrq, Ty się poza kolejkę nie wyrywaj. Weź ciepłą kąpiel. Zobaczysz, czy przejdzie. U mnie też takie skurcze się pojawiają, zwłaszcza wieczorem.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry