reklama

Styczniówki 2010 !!

reklama
Ja na alfabetyczne sortowanie kolejnych rodzących też się zgadzam :-D
I tak jesteście przede mną: anetrix, agagsm, abgar - kurde macy za mną :cool2:
ale jeszcze andzia, jola, emilka i wiele was.... :-D

no nie!!!nie było mnie 3 godziny a tu już dwie na pordówce;-)
KOCHANE-TRZYMAM KCIUKI!!!!

a moja psina wlasnie lezy u weterynarza pod kroplówką. od rana miała rozwolnienie i wymiotowała a ja razem z nią bo smród niesamowity, niestety konsultacje przez tel z weterynarzem nie przyniosly efefktu i M poszedl do lecznicy.prawdopoodbnie ma grypę żołądkową,właśnie ładują jej drugą kroplówkę:-(
z tego wszystkiego znowu mnie brzuch rozbolał jak na @ tak mnie pobolewa od wczoraj już... aaa jakby tego było mało to jeszcze kibelek się popsuł i coś z niego cieknie!!ja tu chyba zaraz oszaleję!!

ps. ja tez sie nie zgadzam na alfabetyczne rozpakowywanie;-) mało was na "A" zostało...

no nie!!!nie było mnie 3 godziny as tu już dwie na pordówce;-)
KOCHANE-TRZYMAM KCIUKI!!!!
a moja psina wlasnie lezy u weterynarza pod kroplówką. od rana miała rozwolnienie i wymiotowała a ja razem z nią bo smród niesamowity, niestety konsultacje przez tel z weterynarzem nie przyniosly efefktu i M poszedl do lecznicy.prawdopoodbnie ma grypę żołądkową,właśnie ładują jej drugą kroplówkę:-(
z tego wszystkiego znowu mnie brzuch rozbolał jak na @ tak mnie pobolewa od wczoraj już... aaa jakby tego było mało to jeszcze kibelek się popsuł i coś z niego cieknie!!ja tu chyba zaraz oszaleję!!

ps. ja tez sie nei zgadzam na alfabetyczne rozpakowywanie;-) mało was na "A" zostało...

Beti - jakby co , jesteś na B - możesz być kolejna ale przepuściłabyś co niektóre - więc spokojnie - narazie limit wyczerpany ;-) Pielęgnuj pieska i siebie ;-)

Kurka Morka, ja cię chyba udusze, właśnie chciałam wstać od kompa, a tu mie chwycił taki ból w spojeniu,jakby mnie tam ktoś kroił, az musiałam znowu usiąść. To przez ciebie, pewnie dzidzia cię tu poczytała i sie rozpycha tam teraz:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

a guzik, nie rodze, Beti, przepuszcze cię w kolejce:rofl2::rofl2::rofl2:

Beti - jakby co , jesteś na B - możesz być kolejna ale przepuściłabyś co niektóre - więc spokojnie - narazie limit wyczerpany ;-) Pielęgnuj pieska i siebie ;-)

Kaja chetnie przepuszcze;-) nie ma problemu:tak: najpierw musze psinę doleczyć bo jak bym wrociła ze szpitala to bym domu nie poznała:shocked2:

reklama
Kurka Morka, ja cię chyba udusze, właśnie chciałam wstać od kompa, a tu mie chwycił taki ból w spojeniu,jakby mnie tam ktoś kroił, az musiałam znowu usiąść. To przez ciebie, pewnie dzidzia cię tu poczytała i sie rozpycha tam teraz:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

a guzik, nie rodze, Beti, przepuszcze cię w kolejce:rofl2::rofl2::rofl2:

ty już nie bądź taka cwana kochana:rofl2::-p ja sie narazie nie śpieszę:no: dziś młoda nie wyszła a szkoda bo dziś mój brat sie urodził i byłoby fajnie więc teraz niech siedzi do nowego roku:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry