Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

T. już chrapie, a ja się obżarłam polskiej kiełbaski i teraz mi się cały czas czosnkiem odbija 
Też się skusiłam na colę :-)
A co, zemsta jest słodka ;-)

No w sumie to już masz prawo. Weszłaś w 39 tydzień, Kobieto!:-) To ile mam tych zdjęć szykować?Chyba bede monotematyczna ale... brzuch mnie rozbolalnie dopuszczam nawet do siebie mysli zeby to mialo byc juz bo dopiero sie podloga kladzie ale T juz mi kapiel szykuje
Uciekam jakby cos napisze do ktorejs
dobrej nocki

ostatnio na korkach przecinałąm kartkę na pół i cały czas siedząc przy stole położyłam gdzieś nożyczki - po chwili szukałam ich przez 5 minut a jak w końcu znalazłam to myślałąm drugie pięć minut po co ich szukałam

ja ostatni tydzień korków juz wymiękałam mnie się nie chciałao dzieciom się nie chciało no ale teraz spokój...aż do marca, bo ambitna matka chce w marcu dalej korepetycji udzielać
ciekawe co na to dzidziuś i jak szybko wybije mi to z głowy
i ciągle wyżeram pierniki, juz raz dorabiałam, jak tak dalej pójdzie to nic nie zostanie do świąt!
i ważę już 80,5kg
to już 18kg na plusie i gin mówi,ze mogłoby tak zostać, hehe naiwny jakiś co on nie wie, że zaraz święta?!
a nie żaden post?

a żeby było lepiej pamiętam jak pisałyście,że popuściłyście siuśki...hehe to nic...ja we własnym domu 4metry od łazienki popuściłam...to drugie...co za wstyd
nie doleciałam do łazienki tak mnie pogoniło

i zazdroszczę porodu!!!

Kaja ale mi smaka narobilaszjadlabym chipsy paprykowe
Moj M zamiast skomentowac moja fryzure powiedzial, ze druga broda mi urosla:-(

Należało Ci się!!!! 
Teraz odpoczywaj, leń się, bo do marca mało czasu zostało 

Materiał bardzo trudny i kolokwium z tego... Siedzieliśmy całą grupą i wkuwaliśmy jak porąbani!! W końcu umieliśmy wszystko!! Byliśmy bardzo zadowoleni wszyscy z siebie!! Takie trudne rzeczy opanowaliśmy
(to był najważniejszy przedmiot)!! Przyszedł dzień koła, pani Emilka rozdała nam zadania, a nam wszystkim mina zrzedła
Dała nam najprostsze zadania!! Takie banalne!! I powiedziała,że robi to dla nas, bo wie jakie to trudne wszystko jest... Nie zdał nikt 
Nawet nikt nie zajrzał do tych prostych... Po tym już się nauczyliśmy, że te proste rzeczy są też ważne 

Zwariował Adaś!!
Aż w końcu stwierdzam, że jednak mi się nie chce...
Śmieję się, że organizm się szykuje, oczyszcza do porodu 

Pewnie wszyscy perugianie sa w szoku