Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Jola daj znać co z tobą ;-)Chyba bede monotematyczna ale... brzuch mnie rozbolalnie dopuszczam nawet do siebie mysli zeby to mialo byc juz bo dopiero sie podloga kladzie ale T juz mi kapiel szykuje
Uciekam jakby cos napisze do ktorejs
dobrej nocki
no to fajne że ciąża donoszonaNo i mam ciąże donoszoną-wedlug gina moge rodzic dzis zaczelam 37tydzien:-) znowu bedac w wc znalazłam na papierze cos jakby kawalek czopu![]()
;-)pewnie będą zaskoczeniDziewczynki! W Perugii napadal SNIEG!!!!
to niesamowitePewnie wszyscy perugianie sa w szoku
Na te okolicznosc zrobilam fotke i ja:-)
Musze isc koniecznie kupic sobie dzis czapke, zeby ta nagla zmiana temperatury nie skonczyla sie przeziebieniem.

mi pewnie dawno zrobili by masaż szyjki albo dali oksy choinka wie co lepsze bo te dwie rzeczy to nic ciekawego i jak jej skurcze ustały to może się tak nie męczyła przez nocCzytalam smsa od Asiax. Strasznie wolna ta akcja porodowa, jak przez cala noc tylko 1 cm rozwarcia przybyl
Czy wszystkie akcje porodowe sa tak wolne? Ja chce miec szybka. Cale rozwarcie w max 4-5 godzin i po sprawie![]()

takze wkurza mne doslownie wszystko. Oswiadczylam to mojemu G., zeby dzis mnie nie denerwowal, bo chyba jestem baaaaaaaardzo zla. Spytal sie dlaczego mam taki humor, a skad ja mam do ch... wiedziec???? Mam i juz i zadnych dodatkowych pytan nie potrzeba 

, podkreslajac to troszeczke hehe, ale mnie przytulil i juz mi lepiej. Ale pewnie zaraz mi wszystko wroci, zwlaszcza jak kupie te neszczesna czapke i bede z niej niezadowolona i zla, ze ja kupilam.
ale guzik.... noc miałam ciężką, bruzszek mi twarniał nawet na leżąco za często. Wkurzałam się i martwiłam jednocześnie. 

Nigdy w życiu będąc nawet w najgorszym stanie ciałą i ducha nie kumulujemy swych problemów na biednych uczniach. 

Zatem nie polecam - euforia chwilowa a potem nic![]()