wronek
Fanka BB :)
Wronek, jak fotelik sie przymaly robi, to tylko nowy trzeba kupic. Innej rady nie ma.
Wiem że nowy trzeba będzie kupić, ale czemu piszą na tym że do 13 kg skoro 7 kg. dziecko się już nie mieści.
Zmykam spać. Dobranoc
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Wronek, jak fotelik sie przymaly robi, to tylko nowy trzeba kupic. Innej rady nie ma.
Dzisiaj znowu na mieście sobie zaszalałam, a jak wróciliśmy do domu to oboje mi dali czadu. Mój dotąd anielski Oliś dostał różków, a Młoda standard, rozdarciuch jakich mało ;-) Myślałam, że oszaleję z nimi, jeszcze nie śpią, ale na szczęście już są cicho:-) Nawet nauczycielka przedszkolna dzisiaj nic nie mogła z Olisiem zrobił, bo się położył na podłodze i zaczął się drzeć, skończyło się na tym, że kobiecina odeszła dzisiaj z kwitkiem 

.
Dziewczyny dajcie mi tych szyszek bo ja mojego dzis zabije,
wstalismy rano niby wszystko ok .Moj ma dzis termin na 9 z elektrykiem , wiec pytam sie czy potem odrazu przyjedzie do domu bo terzba zakupy zrobic przede wszystkim mleko dla malej bo mam jeszcze tylko 1 porcje
.On na to ze nie ze musi pracowac , ja mu na to ze mala nie bedzie miala co jesc.On na to ze znow przez glupie mleko caly dzien straci, mam dosc tylko plakac sie chce.
Pogoda tez do dupy , wyszlam do piekarni i zamarzklam mam dosc , zimy szwajcarji i glupiego meza.

Nie to nie dla mnie , pamietam , ze byla o tym mowa ,ale zabji mnie nie pamietam dla kogo mialy one byc.Mam ogromną sklerozę i nie pamiętam dla kogo miałam szukać ciuszków -czy to była dormark? Jeśli tak to proszę powiedz mi o jaki rozmiar chodzi (chyba 92-98) i jakie rzeczy cię interesują. Ostatnio robiłam przegląd i trochę mi tego zostało... a i na jakiej zasadzie - pożyczenia i wyrośnięcia czy sprzedaży?