wronek
Fanka BB :)
Wronek, jak fotelik sie przymaly robi, to tylko nowy trzeba kupic. Innej rady nie ma.
Wiem że nowy trzeba będzie kupić, ale czemu piszą na tym że do 13 kg skoro 7 kg. dziecko się już nie mieści.
Zmykam spać. Dobranoc
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Wronek, jak fotelik sie przymaly robi, to tylko nowy trzeba kupic. Innej rady nie ma.
Dzisiaj znowu na mieście sobie zaszalałam, a jak wróciliśmy do domu to oboje mi dali czadu. Mój dotąd anielski Oliś dostał różków, a Młoda standard, rozdarciuch jakich mało ;-) Myślałam, że oszaleję z nimi, jeszcze nie śpią, ale na szczęście już są cicho:-) Nawet nauczycielka przedszkolna dzisiaj nic nie mogła z Olisiem zrobił, bo się położył na podłodze i zaczął się drzeć, skończyło się na tym, że kobiecina odeszła dzisiaj z kwitkiem 

.
Dziewczyny dajcie mi tych szyszek bo ja mojego dzis zabije,
wstalismy rano niby wszystko ok .Moj ma dzis termin na 9 z elektrykiem , wiec pytam sie czy potem odrazu przyjedzie do domu bo terzba zakupy zrobic przede wszystkim mleko dla malej bo mam jeszcze tylko 1 porcje
.On na to ze nie ze musi pracowac , ja mu na to ze mala nie bedzie miala co jesc.On na to ze znow przez glupie mleko caly dzien straci, mam dosc tylko plakac sie chce.
Pogoda tez do dupy , wyszlam do piekarni i zamarzklam mam dosc , zimy szwajcarji i glupiego meza.

Nie to nie dla mnie , pamietam , ze byla o tym mowa ,ale zabji mnie nie pamietam dla kogo mialy one byc.Mam ogromną sklerozę i nie pamiętam dla kogo miałam szukać ciuszków -czy to była dormark? Jeśli tak to proszę powiedz mi o jaki rozmiar chodzi (chyba 92-98) i jakie rzeczy cię interesują. Ostatnio robiłam przegląd i trochę mi tego zostało... a i na jakiej zasadzie - pożyczenia i wyrośnięcia czy sprzedaży?