reklama

Styczniówki 2010 !!

To ja Wam też życzę miłego dnia, bo zaraz kamienie i muszę mykać....

a pogoda też mnie wkurza, mam nadzieję, że dziś z C wyjdziemy....
bo bez spaceru to jakaś maskara jest.....

reklama
A, no ok. Tylko czy dla mojego męża to będzie takie proste? I czy mała będzie chciała ssać z butelki. Kurcze, ale przeżycie.

i tu leży problem największy:-D

Witajcie mamuśki styczniowe ja też chciałabym się wkręcić do Waszego grona. Urodziłam Julkę 21 stycznia - cudny prezent na dzień babci, ważyła 3100 i miała 53 cm długości. Teraz to już kawał kobitki - 6250 gramów mojego szczęścia. Karmię piersią no i czasami jak widzę, że mała ma za mało to dokarmię ją butelką - podaję jej bebiko 1. Pozdrawiam mamuśki

prosimy o wkupne :-p żarcik oczywiście witamy

Wuidze , ze ja dzisiaj pierwsza , nie mam czasu wam odpisywac bo bore sei za przygotywania popoludniu przyjezdzaja goscie, Moja Nicol konczy dzis 3 latka.

Ty zawsze jestes pierwsza:tak:
duzio źdrófka dla Nicol:-)

a u nas pobudka o 6 bo jej się cycka zachciało mama udawała że śpi :baffled:to było jeszcze gorzej bo się rozbudziła jak już jej dałam cycucha to jej się gadać zachciało to już ją zaczęłam przebierać co by miała sucho w majtach tez na spokojnie myślę może jeszcze zaśnie:tak: a ta mi fontanne siuśkowa i trzeba przebrać bo wsio mokre i to dopiero się dziecko obudziło na całego a teraz lula a mama już nie zasnie, morał? jak dziecko chce cyca to trzeba dać natychmiast:rofl2:

Roxen nie znam się ale możemy brać nurofen jak karmimy? może zmienił smak mleka albo żołądeczek Boo nie chciał z nurofenem bo coś tam się przedostało do mleczka?

Ostatnia edycja:
Witam Was, za oknem pogoda jakaś niezdecydowana, raz świeci słońce, raz chmury, wieję i pewno zimno:wściekła/y:, ale to nic i tak pójdziemy, byle nie padało:tak:. Spada mi ptymizm normalnie, ale się próbuję nie dać z różnym skutkiem:-(

sylwia to wyłaź z niego, bo ja czuję pogorszenie nastroju i nie chcę się pogrążyć bo potem trudno się pozbierać:no:
aniaS11 witaj:-)
PAsibrzuch numer z praniem niezły, ;-)a co do rady gdzie mam posłać czarne myśli to próbuję:-D
anias11 na piersi kupki może nie być i 6 dni podobno, więc pani doktor to jakaś nie teges:no:
roxeen sama woda kupska nie spierze, a poza tym rozgrzeszam cię. Amen
dormark 100 lat 100 lat niech żyje nam !Wszystkiego naj dla córci
kaja gratuluję sukcesów:-):-)
emilia gratuluję zęba, :-)daj znać jak przebieg wizyty u teściowej:wściekła/y:
agbar masz już pralkę?
agagsm ja nie doradzę w sprawie prezentów u nas kasa, a my nic nie kupilismy bo na razie mały ma to, co potrzebuje

A teraz szara rzeczywistość pranie, gary, prasowanie...:baffled:

o widzę że się zdezaktualizowało, więc jeszcze raz:

Klara m
ciesz się, bo mojemu to się jeszcze nie zdarzyło, ale cyca podaję automatycznie, więc nawet nie jest źle;-)
agbar ale w dzień masz ładnie a u mnie w nocy i w dzień do doooopy.Wczoraj to myślałam, że około 18 śnieg spadnie. Odprowadzałam moje dziewczyny i wyszłam z dziećmi a tu lodownia:wściekła/y::wściekła/y:
roxeen najlepsze życzenia dla Boo, a czasem mleczka jest mniej i tyle, jedz kajowe pastylki, pij wodę i nie myśl o tym a będzie rzeka mleka.:tak: współczuję @, moja już odpłynęła.:wściekła/y: A i czekamy na foty:-D:-D
nadineczka morał prawidłowy dostrzegłaś:-D:-D

edit: miałam dokleić do poprzedniego, ale zapomniałam uuups:zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
Witam :-)

Spałyśmy sobie smacznie z Zuzu i o 7.00 obudził nas telefon od kuriera :baffled: Ja się baaardzo cieszę, że nadjeżdża z naszą chustą, ale 7 rano to lekka przesada :angry:

Teraz się śniadankujemy i zaraz ruszamy na podbój podłogi ... trzeba się wyszaleć, bo popołudniu kontrolka u ortopedy ... ciekawe, czy jeszcze nam każe przychodzić, skoro usg wyszło ok ...

anias11, witaj :-)
e_milcia, Adaśkowi gratulujemy ząbka, cycusiom Twoim współczujemy ;-)
Kaja, super wyszkoliłaś te swoje dziewczyny !!! wielkie gratki :-)
Roxeen, tą Twoją historię dałoby się w logiczną całość poskładać ... w brzuszku zamieszkał 'mini Boo', daje po krzyżach i mleczko wysysa od wewnątrz :-p

Dormark, 100 lat dla Nicole !!! Niech wyrośnie na taką laskę jak mamusia !!!

Lecę pobuszować po nowych wątkach ... się namnożyło od wczoraj :szok:

Witam

Ale brzydka pogoda,przed chwilka padał grad:szok:

Mam chwileczke bo Zuzu ma juz pierwsza drzemkę

Anias11 Witamy:-)

e_milcia 1 ząbek to jest dopiero radość:-D

Dormark wszystkiego najlepszego dla córci:-)
Pasibrzuch ale sie nasmiałam z tym praniem ohhhho hhoooo

A Zuzia jak zwykle jedna pobudka o 2 a pozniej juz o 6 i koniec spania
Lece sprzatac
Miłego dnia w ta pochmurna pogode:happy:

reklama
Wsyzystkim dziekuje w imienniu coreczki teraz jeszcvze podlogo pomyc i gotowe . M zaraz po torta jedzie tu zjemy wypijemy kawe i uciekamy do parku swietowac. W nastepnym tyg wyjazd do europa park w prezencje.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry