Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A, no ok. Tylko czy dla mojego męża to będzie takie proste? I czy mała będzie chciała ssać z butelki. Kurcze, ale przeżycie.

Witajcie mamuśki styczniowe ja też chciałabym się wkręcić do Waszego grona. Urodziłam Julkę 21 stycznia - cudny prezent na dzień babci, ważyła 3100 i miała 53 cm długości. Teraz to już kawał kobitki - 6250 gramów mojego szczęścia. Karmię piersią no i czasami jak widzę, że mała ma za mało to dokarmię ją butelką - podaję jej bebiko 1. Pozdrawiam mamuśki
żarcik oczywiście witamyWuidze , ze ja dzisiaj pierwsza , nie mam czasu wam odpisywac bo bore sei za przygotywania popoludniu przyjezdzaja goscie, Moja Nicol konczy dzis 3 latka.

to było jeszcze gorzej bo się rozbudziła jak już jej dałam cycucha to jej się gadać zachciało to już ją zaczęłam przebierać co by miała sucho w majtach tez na spokojnie myślę może jeszcze zaśnie
a ta mi fontanne siuśkowa i trzeba przebrać bo wsio mokre i to dopiero się dziecko obudziło na całego a teraz lula a mama już nie zasnie, morał? jak dziecko chce cyca to trzeba dać natychmiast
, ale to nic i tak pójdziemy, byle nie padało
. Spada mi ptymizm normalnie, ale się próbuję nie dać z różnym skutkiem:-(

współczuję @, moja już odpłynęła.
A i czekamy na foty

aż Ci zazdroszczęYola nieeee..czekam czekam...miedzy 11 a 14 maja panowie byc.....
Bóg zapłać !
hola hola - proszków używamtylko płynu do płukania nie - lubie zapach proszku hihih
co do nurofenu
nadineczka na stronie Komitet Upowszechniania Karmienia Piersią - Strona główna wyczytałam ze ibuprofen nie przenika do pokarmu matki i można jesli potzreba - ja nie często potrzebować ale wczoraj wić sie z bólu jak kotka w rui![]()

Ja się baaardzo cieszę, że nadjeżdża z naszą chustą, ale 7 rano to lekka przesada