Lariss
Fanka BB :)
Dzień dobry!!
Ja tylko na chwilkę...
Paula, Daniel życzę Wam w tym szczególnym dniu dużo miłości, radości, uśmiechu każdego dnia, słońca, które Was przez zycie poprowadzi i przede wszystkim wzajemnego zrozumienia!! Od dziś będziecie jednością, Ty i On, Wy razem na zawsze... Pamiętajcie o tym, żeby zawsze się wspierać, zawsze bronić i chronić niezależnie od wszystkiego...
A Tobie Zuziu życzę kochających rodziców, którzy zawsze podadzą Ci w rękę w Twoim Bożym życiu!!
Wszystkiego najlepszego Kochani :*:*:*
--------------
A Wam wszystkim Kochane miłego i słonecznego dnia!! :*
Ja tylko na chwilkę...
Paula, Daniel życzę Wam w tym szczególnym dniu dużo miłości, radości, uśmiechu każdego dnia, słońca, które Was przez zycie poprowadzi i przede wszystkim wzajemnego zrozumienia!! Od dziś będziecie jednością, Ty i On, Wy razem na zawsze... Pamiętajcie o tym, żeby zawsze się wspierać, zawsze bronić i chronić niezależnie od wszystkiego...
A Tobie Zuziu życzę kochających rodziców, którzy zawsze podadzą Ci w rękę w Twoim Bożym życiu!!
Wszystkiego najlepszego Kochani :*:*:*
--------------
A Wam wszystkim Kochane miłego i słonecznego dnia!! :*

a właśnie że tak i już wyjmę na sam chrzest a tak niech sobie smacznie śpi, no mówię wam teraz to już choćby dla zasady moje ma być na wierzchu

Czemu miłość tak boli???????????????????????
trza to zjeść... a jutro przyjeżdża moja mama więc z tego co wiem wiezie szarlotkę