reklama

Styczniówki 2010 !!

Topleczka cytrusów nie powinno się podawać przed roczkiem bo są silnie alergizujące ale jeśli podałaś i nic się nie dzieję, to możesz śmiało dawać np. kaszki egzotyczne lub soczki:-)

Z tymi teściowymi to same problemy....

Moja nawet nie zadzwoniła żeby zapytać jak J się czuję, a doskonale wie że jest chora. Może ma wyrzuty sumienia w co wątpie.

reklama
Witam:-)
udalo mi się wygrzebac spod góry śniegu i cos skrobnac, ostatnio z niczym sie nie wyrabiam:no:
Tak więc :
kaja zaległe wszystkiego naj, naj dla Tymka:-)
astrid, Malwina 100 lat dla Bartusia i Zuzy:-D:-D:-D !!!

co do cytrusów to u nas do tej pory tylko te w soiczkowych mixach z innymi owocami ale wiem że dziewczyny daja i jak tylko dotre do jakiegoś wiekszego sklepu to tez zakupie i zrobimy debiut cytrusowy:)))
Ostatnio jak robie zakupy to tuż przed zamknięciem i wszystkie owoce sa juz bee więc tylko jabłka i banany nam zostają ale to mam nadzieje na dniach się zmieni;)

Ostatnia edycja:
Ku**a mać jak człowiek ma dobry humor to zawsze znajdzie się ktoś kto g popsuje.:wściekła/y:

Przed chwilą dostałam list od kochanego tatusia, który nie odzywał się przez 1,5 roku wiecie co było w środku gotowa karta z życzeniami na święta i kilka zdjęć jego żony i córeczek. Nawet nie zapytał czy u Nas wszystko w porządku.
Strasznie mi przykro.... że stać go tylko na tyle...

A tak na marginesie mamy bardzo sprawną pocztę list został nadany 10 października w USA a do mnie dotarł dzisiaj śmiech na sali.

Hej kobitki :-) Nazekacie na swoje tesciowe, a ja musze sie swoją pochwalic. Jest bardzo ciepłą i cierpliwą kobietą i tolerancyjną. Przyjeła mnie do swojego domu bardzo cieplo a mojego syna z otwartymi ramionami, nigdy nie bylo rozmowy ze to nie jest ich wnuk. Bardzo ją kocham i ciesze sie ze spotkałam takiego złotego człowieka. STO LAT DLA BARTUSIA I ZUZI :-) :-) :-) moja córcia od 3 dni zasypia o 21,30 a wstaje o 7,40 super! mam nadzieje ze juz tak zostanie;-) Pozdrawiam was ciepło.

Kaamaa: olej tate - chłopy to rzadko myślą o takich sprawach, że ci przykrośc zrobił czy co - ten typ tak ma:)
Co do USA ja nie wiem jak tam idzie przytyć - co tam jeść? truskawki mają wielkość jabłka, Coli się nie da pić, bo tak zasłodzona, ze w gardle staje, chleb to wogóle nie powinien się sprzedawac pod taka nazwą, bo nawet wiewiórki i ptaki go nie chciały tknac jak je karmiłam;) normalnie tam nie ma co jeść:) jedynie choclate cookies i kawę ze Sturbacka, ale w końcu mi go w wawie otworzyli i już tak nie tęsknię - to w zasadzie jedyna kawa, którą lubię, bo ja ogółem nie lubię kawy i jeszcze w zasadzie tylko Ben&Jerry lodów mi brakuje - jedzenie w USA to najgorsze jakie musiałam jeść:)
Paula: moja też ruchliwa i się zastanawiam czy ona na takim koniu by się bujała czy nie i n ie moge się zdecydować:)
Klara: udanej imprezy jutro!!

moja umie dmuchać ale nosem - nauczyłam ją przy okazji kataru:)) chyba do dmuchania świeczki nei przyda się bo się wszyscy stoczą ze śmiechu jak mi nosem zacznie dmuchać w świeczkę ;))

Kurcze jakie te wasze dzieciory pojętne:-) J ma w doopce to co do Niej gadam :-D

Dla mnie amerykańskie fast-foody właśnie smakowały stek w Danny's, big mac w Mc' Donalds bez porównania pyyyszota

Paula chyba z Twojej doli nici :-D weź i się upomnij jak skąpe to takie amerykańskie :-D

Witajcie laski,
Obiecuję wlecieć po roczku i zdać relację, a teraz do garów wracam:-p
Trzymajcie się i nie dajcie wyprowadzić z równowagi, kto by Was zdenerwować nie chciał.
Pozdrawiamy Was serdecznie.

reklama
Hejka
Na początek sto lat dla Zuzi i Bartusia!:-)

U nas wczoraj nocka masakra jakaś Antoś non stop płakał,ale chyba brzuszek go bolał bo dziś z 3 kupki walnął.A ja dziś w oczach kołki mam bo zapałki się łamały:-D:-D:-D
i zaraz spać zmykam.

Paulinaa zdrowia dla Adaśka
i dla reszty chorowitków

Rox nie przejmuj się,teściowe chyba po to są stworzone by nas wnerwiać,choć ostatnio z moją nastąpił rozejm i na razie jest poprawnie:-D

Kaamaa fakt ojciec mógł spytać o wnuczkę ale to przecież facet więc czego się spodziewać,a co do dzieciaczków to mój tez uparty i ma w nosie co do niego mówię.umie pokazać papa i biję brawo ale wyłącznie jak ma ochotę

Klara
wszystkiego naj dla Cyprianka i mase prezentów

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry