• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Styczniówki 2010 !!

edyta fajnie że miałaś udane zakupy ja to już nie pamiętam kiedy tak miałam.
u nas za oknem szaro i mżawka pada więc znowu w domu eh kiedy te ciepło przyjdzie.na galerie wklejam zdjecie zobaczcie co moję zdolne dziecko wczoraj wymyśliło hehe

reklama
topoleczka buty kupiłam w sklepie obuwniczym są skórzane dla dzieci te co ja kupiłam mają szerokie noski więc paluchy są luźne zapiętek nie jest sztywny podeszwa łatwo się zgina, i kosztowały niecałe 50 zł.
Też myślałam o droższych ale po co jak za mc dwa wskoczy w sandałki i pewnie na jesieni znowu trzeba będzie kupić kryte butki.

Gucie też mi się podobają.

talia mam pytanko jakie są ceny Mrugały bo znalazłam sklep w Płocku, fajne te buty.
Buty sa dobre i ładne maja certyfikat zdrowej stopy i są tansze od Bartka ale trzeba 100 zapłacić. U nas jest 1sklep z butami dla dzieci takimi konkretnymi poza tym sportowe CC i deichman, to są jej pierwsze buty z prawdziwego darzenia wiec zainwestowalismy zeby potem nie trzeba było ortopedy szukać i wkładek znowu kupować.

U nas zimno :no:
Gabi i ja zmagamy się z katarem:-(

Ja kupiłam Julce w daichmanie Eefanteny fakt zapłaciłam 100zł ale watro, zginają się w dwóch strategicznych miejscach, są całe ze skórki więc stopa oddycha i ładnie podtrzymują kostkę.
A co do Bartka to u mnie w sklepie znalazłam jedne godne uwagi za 170zł :-D ale bez żadnej rewelacji.

My doczekaliśmy się ząbka dolnej 4 i widać że kolejne idą.
Co do bucików to ja małemu nie kupuje jednak adidasków bo ma narazie trzewiki a chce kupić trampeczki bo uznałam że w adidaskach będzie mu ciepło a trampeczki są lżejsze no i w sumie i tak za 2 msc trzeba będzie kupić sandałki;-)a adidaski kupię małemu dopiero na jesień.
u nas pada:-(

Witajcie Kobietki,

gdzie Wy taką paskudną pogodę znalazłyście:szok:?U nas dziś było ładnie i cieplutko:-)

Kupiłam w końcu w weekend Tymciowi półbuciki, bo dotychczas w zimowych zasuwał. Zostaliśmy przy Bartku, choć nie powiem, żeby cena mnie zachwyciła, bo 139 zapłaciłam, przecenione ze 169. Ale fajne są i naprawdę dobre, moja pediatra polecała mi Bartka i kumpela rehabilitantka. Ja też stwierdziłam, że trzeba teraz trochę kasy wpakować i zainwestować w dobre buty dla dziecka, żeby stópki dobrze się ukształtowały. Ale faktycznie za 1-2 mies. trzeba będzie sandałki kupować...A może te jeszcze na jesień wystarczą?;-)

Tysi
, słodziutkie te Amelkowe butki:-)

Talia i Bećka
, zdróweczka:tak:!!!

Edytka, ja też wybrałam się wczoraj do pepco. Szukałam kaloszków dla Tymcia, bo Mały uwielbia wchodzić w kałuże. Niestety beznadziejne były... Ale za to zabawkę na zająca mu kupiłam;-)O taką: Zaskakujące Klocki Zwierzęta Blocksters Blockimals Playskool 05422 Hasbro cena 29.90 PLN.

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry