• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Styczniówki 2010 !!

nie chce drogich bucików bo nuszka dziecka szybko rosnie i sie nie opłaca, a z pepco buty to macie racje są do du...., musze poszukac w dehmanie albo ccc tam mają czasem fajne dla dziewczynek buciki.

reklama
hej!

Moja ksieżniczka śpi już długo wiec lada chwila pewnie wstanie. Dziś przesiadujemy w chacie bo na wyjscie zbytnio wieje i temperaturka niska.
Wczoraj było wietrznie ale ciepło wiec byliśmy na placach zabaw.
Wszyscy jestesmy lekko przeziębieni a Gabi dodatkowo ma znowu jakieś czerwone plamki których pochodzenia pediatra nie potrafi określić. Jutro wiec wizyta u dermatologa.
Co do zakupów dla naszych maluszków to Pepco taie rzeczy ale na krótko, ja też wolę lumpki bo można wyszperać coś co jakością przewyższa nawet nasze sklepy a jest prawie niewidocznie używane:happy2:
sadze tylko ze buty trzeba kupować nowe i dobrej jakości najlepiej z certyfikatem "Zdrowej stopy" my mamy z Mrugaly i jestem bardzo zadowolona:tak:

topoleczka buty kupiłam w sklepie obuwniczym są skórzane dla dzieci te co ja kupiłam mają szerokie noski więc paluchy są luźne zapiętek nie jest sztywny podeszwa łatwo się zgina, i kosztowały niecałe 50 zł.
Też myślałam o droższych ale po co jak za mc dwa wskoczy w sandałki i pewnie na jesieni znowu trzeba będzie kupić kryte butki.

Gucie też mi się podobają.

talia mam pytanko jakie są ceny Mrugały bo znalazłam sklep w Płocku, fajne te buty.

Ostatnia edycja:
My po lekarzu bartek przechodzi trzydniówke a badania moczu ok.
ja czasem coś w pepco kupię ale trzeba właśnie dobrze poszukać i zależy co bo mam dresik który kupiłam kilka miesięcy temu i nadal jest ok tylko że już robi sie za mały(jak kupiłam był za duży:-))
A co do butków to też jestem zdania że tylko nowe a za ile to każdy zna zawartoć swojego portfela

witam

czechow w Polsce wszystko możliwe heheheh

A ja się dziś dowiedziałm że wesele w święta u koleżanki odwołane :( rozstali się,narazie kol nie chce o tym gadać bo jest jej ciężko, taka super dziewczyna, ale cóż... miałam na zakupy jechać sukienka buty, a tak to coś Krzyńkowi kupie:)

Dziś U nas wiatr okrutny, siedzimy w domku. Obiad już mam, pyszne gołąbeczki, a na deser zrobiłam sernik na zimno z brzoskwiniami i pomarańczami mniam mniam:)

Miłej soboty

reklama
Byłam w pepco i kupiłam pare ciuchów, wkońcu kupiłam cos dla siebie- a to nie łatwe bo jestem puszystą kobietą z duuuzym biustem :-Dkupiłam 2 bluzeczki z krutkim rękawem i kardigan zapinany, bardzo miłe w dotyku i rozciągliwe. Ja co do ciuchów iestem wybredna bo nie lubie tych bluzek obinających z domieszka lakry- wyglądam w nich wtedy jak baleron:zawstydzona/y: ,a te co kupiłam są swietne:happy2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry