reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Styczniówki 2010 !!

To ja sie tez melduje i zycze wszystkim pogodnego dnia:-)

Ja tej sauny w nocy chyba nie wytrzymam:szok:
To jest cos niesamowitego. Tak strasznie sie poce w nocy, ze rano budze sie z nieopisanym pragnieniem:baffled:

reklama
Potwierdzam, temperatura dzisiaj ok 20 stopni i ma być nie mniej.

Ja tyję głównie ze względu na małą ilość ruchu, ale mieszczę się w normie.
To dobrze mam dość deszczu:-) ja na razie za dużo nie utyłam, jakieś 1,5kg, ale wogóle nie jem słodyczy, choc czasem mnie korci:zawstydzona/y:. Ale postanowiłam sobie, że tym razem +30 nie będzie:happy:. I po powrocie zapisuję się na besen:tak:

To ja sie tez melduje i zycze wszystkim pogodnego dnia:-)
Ja tej sauny w nocy chyba nie wytrzymam:szok:
To jest cos niesamowitego. Tak strasznie sie poce w nocy, ze rano budze sie z nieopisanym pragnieniem:baffled:
Nie dziwię się, u Ciebie temp straszne:szok: lubię upały ale bez przesady
a teraz witam z rana:-) U mnie zapowiada się miły dzień, najpierw idę na pedicure, a potem do fryzjera:-). Miłego dnia kobitki:-)

Witam jestem nowa na tym forum oczywiście również przyłączam się do życzeń.Jestem w 14 tyg. ciąży a termin mam na 21 stycznia tzn. pierwszy termin bo inny lekarz twierdzi że na 4 lutego ale ja wierze że to będzie ten styczeń.Mnie też się kiedyś śnił dzidziuś ale to nie był jakiś koszmarny sen pamiętam że była to dziewczynka a swoją drogą to już bym chciała znać płeć,jak myślicie w którym tyg mogą już coś powiedzieć?Pozdrawiam

Witaj i Gratuluję :-D

Ja wczoraj bardzo miło i imieninowo spędziłam dzień:-) a w nocy znów głupoty mi się śniły, w sumie to chyba źle to określiłam, śnił mi się KOSZMAR!!! W moim snie dzidzia umarła :-( ale staram się nie myśleć o tym, bo od tych snów to chyba umarłabym ze zmartwienia...:szok:

Witam
Ja mam dzisiaj okropny dzień.
Całą noc nie spałam, bolała mnie noga chyba jakiś krąg uciska mi na nerw, potem wyła syrena, straż pożarna, pies sąsiadów, poszłam na badania i po wyjściu zasłabłam w samochodzie, a teraz mam mroczki przed oczami i ledwo widzę co piszę, dobrze że o 16 wizyta u ginki, tylko jak ja dojadę sama samochodem 50 km.
Trzymajcie kciuki.

czesc dziewczynki
ja też dziś nie najlepiejdzień zaczelam a mianowicie od płaczu bo nie mogłam sie zmieścić w białą koszulę do pracy;-) a wczoraj zakupiłam pierwsze spodenki ciążowe bo też sie nawkurzałamjak chciałam dzinsy założyć:-D a że przypadkiembyłamw terranovie to zakupiłam takie letnio-jesienne oczywiście z guma wpasie i powiem wam że jestem nimi zachwycona-wreszcie mnie nic nie uciska:rofl2:

asiax ty jak się tak źle czujesz to może nie wieź się sama do lekarza!!wiem o czym mówisz bo ja ostatnio jak do sklepu jechałam tomusiałam sie zatrzymać bo tak zaczełomi się kręcić w głowie że mało co widziałam:szok:
wogule ostatniojakoś kiepsko się czuję-rano budze się z bólem głowy i zawrotami -zupełnie nie mam pojęcia czemu...

Witam Was :-)
Wszystkim życzę miłego dnia i dobrego samopoczucia - bez kibelków i wspomnień złych snów :-) Widzę labamba, że przygotowania na przylot do Polski pełną parą, pedicure mi przypomnialaś i też mi się zachciało.

ASIAX ty sama nie prowadz może dzis, popros kogos aby cie zawiózł.

hej dziewczynki, witam w poniedziałkowy poranek:-)widze, że wstałyście lewą nogą , przynajmniej niektóre ;-);-);-)
A ja dziś mam lenia i sama nie wiem jeszcze co będe robić ;-)

witam drogie panie, a ja jak zwykle pierwsza :-) i się powtórzę a ja mam urlop :-D

zaliczyłam objęcia ... kibelka :baffled: fuuuuuj po raz drugi albo trzeci nie pamiętam ale w czwartym miesiącu dziwnie to u mnie przebiega :sorry:

Nikki i Gosia zgadzam się z Wami, że to by było nie sprawiedliwe z tym zasiłkiem, ale kombinować i się dowiedzieć mogę, a nóż mi się uda i kasiorka z nieba zleci :rofl2:

ja jestem na plus 1 kg i na razie stoję w miejscu za to brzuchol mam big więc nie jest źle:-p

miłego dzionka życzę;-)
Andzia76 pierogi robiłam, kukurydzę jadłam bo coś ostatnio robisz mi ochotę na różne rzeczy co masz na obiad?

oj, chyba zaczne pobierać haracz za "małpowanie" moich pomysłów kulinarnych:-D:-D:-D:-D:-D Ja dziś nie gotuje, bo jeszcze ze wczorajszego dnia mam ziemniaczki, pierś kurczaka w panierce czosnkowej, do tego buraczki czerwone i fasolka szparagowa. Chodzą za mną naleśniki, ale mój mąż ich nie lubi. Więc jak nasmaże to będe musiała wszystkie zjeść;-)
Widze, że nie jestem sama z mdłościami w 4 miesiącu:-D Tylko, ja jak narazie nie wpadam w czułe uściski z kibelkiem, tylko po wszystkim mnie mdli:baffled::-D A już myślałam, że jak dotej pory miałam spokój, to te "przyjemności" mnie ominą. A tu niespodzianka:-p

Ostatnia edycja:
WITAM SIĘ I JA:-)
A ja spałam fajnie bo sa chłodniejsze dni co i noc taka chłodniejsza i mam okno uchylone i śpi się bajka:-)M jechał na cały dzien prawie na montaż :sorry:ech lubie jak jest na warsztacie co bynajmiej wiem że jest i widzimy się co nieco a tak to sama i nawet obiad tylko ze synkiem zjem:sorry:no cóż ale kaska bedzie:-pi wezme się za zakupy :-p

reklama
Hej babeczki.Ja ogólnie mam lenia i ostatnio prowadze raczej kanapowy tryb zycia:tak:Ostatnio wam pisałam,ze chyba ruchy poczułam,ale od tamtej pory cisza i juz sama nie wiem:rofl2:Chciałabym juz czuc takie regularne to bylabym spokojniejsza,że z dzidziolkiem wszystko ok:tak:Chyba zmówie sobie ten detektor tetna i bede podsłuchiwac maleństwo.Czesto mam tak ,ze z lewej albo prawej strony na dole mam taka kulke twarda na brzuchu moze to malenstwo ?macie tak?

Do góry