Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
W nocy zimno, tylko komarów masa 
To dobrze mam dość deszczu:-) ja na razie za dużo nie utyłam, jakieś 1,5kg, ale wogóle nie jem słodyczy, choc czasem mnie korciPotwierdzam, temperatura dzisiaj ok 20 stopni i ma być nie mniej.
Ja tyję głównie ze względu na małą ilość ruchu, ale mieszczę się w normie.
. Ale postanowiłam sobie, że tym razem +30 nie będzie
. I po powrocie zapisuję się na besen
Nie dziwię się, u Ciebie temp straszneTo ja sie tez melduje i zycze wszystkim pogodnego dnia:-)
Ja tej sauny w nocy chyba nie wytrzymam
To jest cos niesamowitego. Tak strasznie sie poce w nocy, ze rano budze sie z nieopisanym pragnieniem![]()
lubię upały ale bez przesadyWitam jestem nowa na tym forum oczywiście również przyłączam się do życzeń.Jestem w 14 tyg. ciąży a termin mam na 21 stycznia tzn. pierwszy termin bo inny lekarz twierdzi że na 4 lutego ale ja wierze że to będzie ten styczeń.Mnie też się kiedyś śnił dzidziuś ale to nie był jakiś koszmarny sen pamiętam że była to dziewczynka a swoją drogą to już bym chciała znać płeć,jak myślicie w którym tyg mogą już coś powiedzieć?Pozdrawiam

a że przypadkiembyłamw terranovie to zakupiłam takie letnio-jesienne oczywiście z guma wpasie i powiem wam że jestem nimi zachwycona-wreszcie mnie nic nie uciska

witam drogie panie, a ja jak zwykle pierwsza :-) i się powtórzę a ja mam urlop
zaliczyłam objęcia ... kibelkafuuuuuj po raz drugi albo trzeci nie pamiętam ale w czwartym miesiącu dziwnie to u mnie przebiega
Nikki i Gosia zgadzam się z Wami, że to by było nie sprawiedliwe z tym zasiłkiem, ale kombinować i się dowiedzieć mogę, a nóż mi się uda i kasiorka z nieba zleci
ja jestem na plus 1 kg i na razie stoję w miejscu za to brzuchol mam big więc nie jest źle
miłego dzionka życzę;-)
Andzia76 pierogi robiłam, kukurydzę jadłam bo coś ostatnio robisz mi ochotę na różne rzeczy co masz na obiad?

Ja dziś nie gotuje, bo jeszcze ze wczorajszego dnia mam ziemniaczki, pierś kurczaka w panierce czosnkowej, do tego buraczki czerwone i fasolka szparagowa. Chodzą za mną naleśniki, ale mój mąż ich nie lubi. Więc jak nasmaże to będe musiała wszystkie zjeść;-)
Tylko, ja jak narazie nie wpadam w czułe uściski z kibelkiem, tylko po wszystkim mnie mdli
A już myślałam, że jak dotej pory miałam spokój, to te "przyjemności" mnie ominą. A tu niespodzianka
ech lubie jak jest na warsztacie co bynajmiej wiem że jest i widzimy się co nieco a tak to sama i nawet obiad tylko ze synkiem zjem
no cóż ale kaska bedzie
i wezme się za zakupy 
Ostatnio wam pisałam,ze chyba ruchy poczułam,ale od tamtej pory cisza i juz sama nie wiem
Chciałabym juz czuc takie regularne to bylabym spokojniejsza,że z dzidziolkiem wszystko ok
Chyba zmówie sobie ten detektor tetna i bede podsłuchiwac maleństwo.Czesto mam tak ,ze z lewej albo prawej strony na dole mam taka kulke twarda na brzuchu moze to malenstwo ?macie tak?