reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniówki 2010 !!

Witajcie kobitki:-) Ja się powoli sypię:-( Boli mnie ząb, płukam wszystkim co możliwe i lipa:-(Dentysta mi nie pomoże. Przekichane. Poza tym koło żuchwy zrobił się twardy, bolący guzek więc poszłam do lekarza. Powiększony węzeł chłonny:-(i kazała poczekać, że może przejdzie. Od zęba raczej nie bo ząb na górze a guzek na dole. Normalnie jak się nic nie działo to teraz wszystko mi wyłazi:-( Miłego dzionka kobitki:tak: i niech Was się chociaż zdróweczko trzyma:-)

Mój dentysta kazał mi bolące miejsce płukać wodą utlenioną, żeby się stan zapalny nie zrobił. Więc kupiłam strzykawkę, igłę i tak powoli płukałam i trochę mi lepiej po tym było... Tak mi kazał robić jak byłam z zębem w lipcu. Teraz też tak robię, wczoraj trochę przestało boleć, ale dziś znów zaczyna...
Więc łączę się z Tobą w tym bólu...
Ale we dwie damy sobie rade!! :tak:

Joasia cholercia ale ze mnie ciołek nie pomyślałam co by dietkę zrobić :no: ale głupia baba ze mnie grrr ale mi kazał gin zrobić jak najszybciej 75, a nie po tygodniu :sorry:

Andzia75 witamy z powrotem :-)
Nadineczka Joasia ma rację... Po co masz iść po wynik dziś skoro Tobie nie po drodze! Zadzwoń i zapytaj o wynik, uspokoisz się, a jutro je sobie odbierzesz :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
A ja tydzień temu byłam u dentysty i znowu musze iść bo wczoraj mi plomba wyleciała:szok: a mój dentysta nie daje znieczulenia ciężąrnym, brrr... :wściekła/y: A już się cieszyłam, że go w najbliższym czasie nie zobacze;-):-D

Ja juz po wizycie ninia wazy 500gr i jest dziewczynka mam na dowod zdiecie wiec wyobrazacie sobie moje zdziwienie jeszcze teraz nie moge ochlonac z wrazenia , co do wagi to 57.6 mczyli 7.6 na plusie od poczatku ciazy. Niunia ulozona jest glowka juz do dolu i mam uwarzac bo jest bardzo nisko , czyli nie przemeczac sie tylko jak tu sie nie przemeczac jak Nicol dokazuje .Ide sobie na telewizje kozystajac z tego ,Ze Nicol spij .Bym zapomnialam dzisiaj od mojej gin dostalam walizeczke z podarunkami dla mamy tzn kremiki dla dzidzi , pierwszy smoczek sloiczek hippa od 4 miesiaca 2 pieluszki oliwki dla dziecka i remik dla mamy na rostepy.

Hej dziewuszki :-)
Zaraz ide Oskara do szkoły zaprowadzić ,obiadek mam od wczoraj więc luzik:tak:Patrysiu mam do ciebie prośbe -mogłabyś jeszcze raz wstawic ten twój filmik dla m?nie mogłam obejrzec bo mi komp zamulał ,amój ma 1 pazdziernika imieniny i moze bym cos takiego stworzyła:tak:i jeszcze druga prosba jakbys mogła napisac jak to sie robi?

prosze filmik a zrobiłam go w programie Windows Move Maker ;-)
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=usAvSUKBs_4"]YouTube - Walentynka Dla Adasia[/ame]

Dormark to cię maleństwo zaskoczyło :-D ale najważniejsze że ma się dobrze :tak:

Ja dziś mam dużo urzędów do pozałatwiania nic mi się nie chce do tego co mnie mdli :zawstydzona/y:

Ja wrocilam wlasnie z zakupow,oczywiscie oprocz tego co mialam kupic to nakupowalam Okruszkowi ubran:-)
Zabieram sie za pieczenie sernika....Pan maz ma dzis urodziny i sobie zazyczyl:-)

reklama
Patrysia86 super jest ten filmik! Aż się popłakałam :-) Ślicznego macie synka, ładnie razem wyglądacie i widać, że jesteś bardzo, bardzo, bardzo szczęśliwa... Naprawdę wzruszające...:tak:
Chciałam zrobić mężowi coś takiego na dzień chłopaka (już w środę!), ale nie działa mi ten program :-( Mam VISTE :-( Ale może coś wymyślę :tak:

Dormark gratuluję! Będziesz miała komu robić kiteczki :-):-D Najważniejsze, że z dzidzią wszystko dobrze!! :tak:

Roxeen :szok: Jak Ty wytrzymałaś takie tempo? Pełna energii jesteś :tak: Spływ, basen... Jestem pełna podziwu! Naprawdę!! :-)

Agbar77 a jak wyślę gołębia pocztowego, to dasz mi kawałek tego ciasteczka?? :-D

Joasia Ty ostatnio pisałaś, że masz łatwy przepis na pysznego sernika!! Ja bym go poprosiła!! :tak:
A jesień u mnie jest zimna, wietrzna i tylko czekać aż deszcz spadnie!!:-(

Znowu mnie to dziąsło rwie :no: Pracy mam dużo, a nie chce mi się... Muszę poprasować, bo już 5 prań zrobiłam, a te ciuchy tak leżą, leżą i czekają... A później nie będzie kiedy, bo szkoła się zaczyna :tak::happy:

Do góry