reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniówki 2010 !!

reklama
Witam kobietki w to deszczowe popołudnie:tak:
Mój Oskar znów wczoraj dostał gorączki popołudniu :szok:w nocy sie zaczeło rzyganie i dzis znów gorączka ,chyba sie czymś struł:tak:
i pewnie jutro do szkoły nie pojdzie:no:Normalnie mi tak szkoda tego dziecka bo dopiro skonczył antybiotyk na zapalenie okrzeli i znów chory:tak:\
Dziewczyny ja to mam obsesje chyba na temat sączenia wód bo co tylko troszke wiecej wydzieliny mam to juz panikuje ,ze to wody:no:

Witam nowa stycznioweczke:-)
I reszte bandy naturalnie tez;-):-D
I znowu bede niepopularna...;-)Ja tam czuje sie piekna,seksowna i kobieca. Nawet bardziej chyba niz przed ciaza.Przed ciaza to marudzilam,ze o tu za duzo,tu za malo,a teraz jakos sie wszystko wyrownalo;-):-)Maz mnie komplementuje,okazuje mi i mowi,ze podobam mu sie i ze jest dumny ze mnie.Nie brakuje mi czulosci i dotyku,bo co wieczor masuje cale moje coraz wieksze cialo.Sama sobie tak dokladnie kremu nie rozprowadze jak on to robi a przy okazji nagada sie z brzuchem:-)I nawet to,ze nie mozemy na razie kochac sie jakos przechodzi niezauwazone...

Ja mam tak samo jak ty, chyba nigdy nie czułam się taka atrakcyjna, mężulek też tak mówi i faceci w pracy, więc nie wierzę że wszyscy tylko cukrują, nawet szef powiedział że powinnam częściej być w ciąży bo mi służy.:-)

Witam i ja styczniówka, termin 23.01.2009 chłopiec

Witamy nową styczniówkę:tak:

I już zostałam sama ... :-( Ale mnie zmęczyły te moje dziewuszki!! Mówię Wam:tak: Rozsypały paluszki i chipsy :-) Jak poszły, to chciałam odkurzyć :-) I zgadnijcie co??!! Odkurzacz się spalił!!:wściekła/y: Aż śmierdziało:-( Już dawno mówiłam, że musimy kupić, a mąż mówił po co, ten jeszcze działa... Ale już kupiłam nowy :-) Taniutki na allegro :-)Bardzo fajny, kuzynka taki sam kupiła:tak: I jestem zadowolona:-D

Estera witaj!! Kolejny styczniowy bobas będzie niedługo z nami!! Super!! :-D

Sylwia100 oj... Biedny Oskar!! Dużo zdrowia dla Niego!! :tak:

Paulinaa a co kupujesz w makro? Ja tam jakoś nic nie mogę znaleźć ciekawego ... i drogo mi się wydaje...

Pysia510
jestem tego samego zdania... Dom to nie muzeum :tak: Ale ja naprawdę miałam bałagan ;-)

Wróciłam z zakupów. Ale ze mnie sierota.... już na miejscu szukam tego H&M i szukam.... a tam Reserved :szok::szok: Miasta pomyliłam.... :-D:-D:-D Centra podobne kojarzyłam, że tu H&M jest a tu guzik... :-D
W reserved kupiłam dwie bluzeczki (identyczne tylko czarna i fiolet) a przymieszyłam chyba kilkanaście, potem mi już słabo było a glupia kobita pozwoliła tylko 5 do przymierzalni chodzic... :wściekła/y:
:-)
Potem już nic mi się nie chciało trochę zakupów spożywczych zrobiłam i szybko do domu na mecz. :-)
Pieknie Polki grają, mam nadzieję, że o brązowy medal i agbar nie obrazisz się jak powiem... Niemki muszą przegrać :-D:-D

heloł wieczornie
a ja się nuuudzę m zrobił obiad i gra w fifę bo sobie kupił, ok, zasłużył, ale ja sie nuuuudzę!:sorry:
wyprasowałam...uwaga...wszystkie ubranka dla dzidzi:cool2: plecy bolą ale jaka to przyjemność:-D:-D:-D:-D
usmażyłam też placki z jabłkami:-D
chyba się w wodzie popluskam:sorry:
trzymcie się laski i pamiętać wszystkie jesteście piękne i niesamowite!!!!
ja miałam ostatnio doła mega, to z nadmiaru kg i dlatego, że jedyne dobre spodnie niespodziewanie trafiły do pralki i musiałam się cisnąć w innych, a mój m mi powiedział, cóż chciał dobrze, cyt. "nie martw się po porodzie znów będziesz piekna:cool2: ach ci faceci! chociaż lubi te krągłości:-D

Joasia, przestań sie już smutać!!!! mam termin na 24stycznia:tak:
Tysiolek, serduszkowałaś codziennie!? to ile wy jesteście razem, póło roku?:eek:przepraszam, że tak piszę jestem pełna podziwu ichyba zazdroszczę, bo my codziennie to nawet w najlepszych początkach codziennie nie mieliśmy, hihi a teraz to raz w tygodniu od święta bo masakrycznie mi się nie chce!!!:sorry::-(

a i 16października to mój ostatni dzień pracy!!!!!!!:)))))))))))))))) i witaj l4!!!!!

Paulinaa a co kupujesz w makro? Ja tam jakoś nic nie mogę znaleźć ciekawego ... i drogo mi się wydaje...
Wiesz co e_milcia ogólnie zawsze kupujemy spożywcze rzeczy i owoce a przeważnie teraz to bierzemy wodę niegazowaną dla mnie bo pije jak szalona więc kilka zgrzewek się opłaca:tak:
Właśnie wróciliśmy jestem padnięta od tego łażenia;-) hehe..Więc zaraz kąpiel i łóżeczko bo jutro wcześnie rano badania morfologia (mam nadzięję, żę anemia mi się poprawiła), odczyn Coombs'a i test obciążeniowy Glukozą 50g ;-( Więc już jestem przerażona po tym jak pisałyście że to ochydne.
Noi mamy brąz siatkarki wygrały;-)
Miłego Wieczoru kobietki Trzymajcie się cieplutko buziaki :*:*:*

Ostatnia edycja:
Ja w makro zakupów nie umiem robić... ;-)

Ale wspaniałe Polki mamy!! :-):-):-):-):-):-D:-D:-D:-D Brązowiutkie :-D:-D:-D:-D:-):-):-):happy::happy::happy::happy:

Właśnie zmierzyłam sobie ciśnienie i trochę się zmartwiłam... :-( 136/90:szok: :-:)-:)-( Puls 95 :szok::-:)-:)-(
Wcześniej zawsze miałam 120 - 125 /80-85 ...
:-(
Chyba muszę się położyć i odpocząć trochę :-(
Jutro do szkoły, więc nie mam co iść wcześniej spać, bo zajęcia do 15, a jak wstanę o 5, to o 11 będę zasypiać... :-(
Jak będę u lekarza, to poproszę o wypisanie zaświadczenia, które w razie gdybym źle się na uczelni poczuła będzie robiło za zwolnienie...

Emilcia mi ginekolog mówi ze mam zawsze poleżeć zanim zmierzę ciśnienie i często 15 minut wystarczy i mam dobre :tak: puls to mi nie spada poniżej 100 :tak:

ostatnio to mam tak niskie ciśnienie że jestem w szoku :szok:ale znowu mi u ginekologa skoczyło i dupsko blade muszę cały miesiąc do wizyty kontrolować 3 razy dziennie :sorry:

Paulinaa mi też się zawsze wydawało że w Makro drogo mimo wszystko :sorry:

Kaja
pochwal się jakie bluzeczki kupiłaś ja muszę się zaopatrzyć w spodnie powoli mam eleganckie sprzed ciąży i chyba rosną ze mną :eek:

reklama

Kaja
pochwal się jakie bluzeczki kupiłaś ja muszę się zaopatrzyć w spodnie powoli mam eleganckie sprzed ciąży i chyba rosną ze mną :eek:

W H&M są bardzo fajne spodnie... Ja kupiłam sobie ok miesiąca temu 2 pary, jedne dresowe - czarne, wyglądają bardzo ładnie, fanie się noszą i piorą, a drugie takie niby bojówki - też czarne i świetne są! W sam raz na jesiennie dni :-) Pasują i do adidasów i butków na obcasie:tak: Z tym, że są drogie, dresy 79,90, a drugie chyba 129,90. Ale naprawdę warto kupić te spodenki! I jedne i drugie :tak:

Dziękuję za to co napisałaś... Idę poleżeć i zmierzę za chwilę ponownie.. :-(

Do góry