reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2010 !!

ale tu puchy........

my od rana do 12 na dworku, mam sąsiadkę z 2 letnim chłopcem więc jest z kim łazić, teraz K spi i popołudniu na dworek.

ogólnie to leń, leń, leń;)

miłego d

reklama
u mnie dziś pada ... podejrzewam że w większości Polski tak samo ... może się tu żywiej zrobi ;-)

ja standardowo WITAM się i WAS ;-) i znikam ...szkoła, praca ....

U nas padało wczoraj wieczorkiem. I nawet burza była w porze kąpieli, ale na szczęście Tymkowi te sporadyczne grzmoty nie przeszkadzały i ładnie zasnął. Dziś od rana było szaro i bardzo wiało, ale teraz trochę się rozpogadza, więc może popołudniowy spacerek wypali.

Jakoś strasznie mi się dłuży ten tydzień...:-(Pewnie dlatego, że w ogóle prawie się z domu nie ruszam, jedynie na dwór lub do sklepu, a praca niestety musiała zostać odsunięta na dalszy tor, bo w zeszły czwartek wycinali mi takie małe świństwo ze stopy i się zagoić nie chce...No więc jazda autem odpada i jestem uziemiona...Ech...Mam nadzieję, że już niedługo

Miłego popołudnia:-)

U nas też pogoda wietrzna ale słonko wychodzi, może też nam się uda popołudniowy spacer.

ogólnie to głowa mnie boli od kręgosłupa dostałam leki ćwiczenia i czekać będę z pół roku na rezonans mg bo z rtg wyszło że mam dziwne skrzywienie w odcinku szyjnym i trza to sprawdzić...ech ta nasza służba zdrowia....chyba tylko u nas tak się dzieje w Polsce...nie wiem tak mi się wydaję..

topoleczka szybkiego powrotu do zdrowej stopy:)

ha ! a u mnie nawet słonce dziś swieci ;-) tzn w chwilach kiedy deszcz nie pada :-D

topoleczka - szybkiej rekonwalescencji stopy !!!!

reklama
Witajcie!
topoleczka, becka - ZDRÓWECZKA ZYCZYMY!
Ksawcio juz spi od ponad pól godzinki, bidok zmeczył się na spacerku próbując uciekać mamusi i wskakiwać do fontanny na Starym Miescie. U nas dzisiaj słonecznie było, wiec skorzystaliśmy na maksa.
Jutro mały idzie do wujka i cioci poznać swoją mała kuzyneczkę.
W końcu dzisiaj Ksawkowi zakupiłam sandałeczki, tyle dzieci ma już letnie obuwie, a my dreptalismy w pólbucikach.

Do góry