asia333podlasie
Fanka BB :)
Ale chyba nie przy trojaczkach niby tak jest że 3 ale nikt tego nie praktykuje tylko na każdej wizycie robią usgA chodźcie prywatnie? Bo ogolnie państwowo sa tylko 3 usg przez całą ciaze jeśli prawidłowo przebiega.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ale chyba nie przy trojaczkach niby tak jest że 3 ale nikt tego nie praktykuje tylko na każdej wizycie robią usgA chodźcie prywatnie? Bo ogolnie państwowo sa tylko 3 usg przez całą ciaze jeśli prawidłowo przebiega.
Bo miałam teraz 13 lipca powinnam moec w polowie sierpnia a zapisali mnie na polowkowe 20+5dniŁo rany,tak długo bez usg?najpierw robili Ci czesto a teraz taka przerwa ?
Ja z synem mialam tylko 3 usg plus to. W szpitalu 3 razy ogolem nie mialam problemow ani plamien ani nic tylko nadciśnienie.Ale chyba nie przy trojaczkach niby tak jest że 3 ale nikt tego nie praktykuje tylko na każdej wizycie robią usg
Ja teraz na nfz ale badania robie płatne,bo jestem z innego województwa i dojazdy mnie zzeraja ponad 100 zl za kazdy wyjazdA chodźcie prywatnie? Bo ogolnie państwowo sa tylko 3 usg przez całą ciaze jeśli prawidłowo przebiega.
Ja wizyty mam co 1.5 tygja mam co miesiąc komplet...na początku miałam co 2 tyg. Teraz mam być za miesiąc. Chodzę prywatnie.
Ja pisałam o kompletnej wizycie. Z usg, sprawdzeniem wyników badań, sprawdzeniem szyjki itp. Nawet dziś dr mimo że mam jutro prenatalne powiedziała że wizytawizyta po to by usg zrobić i szyjke sprawdzic. I to wykonała.Ja wizyty mam co 1.5 tyg
Ale dlaczego placisz za badania? Zrob tam z kim mają podpisana umowę dosc czesto jest to diagnostyka lub alab.Ja teraz na nfz ale badania robie płatne,bo jestem z innego województwa i dojazdy mnie zzeraja ponad 100 zl za kazdy wyjazd
Bo musiała bym dojezdzac do łódzkiego,a jestem z kuj-pomorskieAle dlaczego placisz za badania? Zrob tam z kim mają podpisana umowę dosc czesto jest to diagnostyka lub alab.