Lenuszka
Mamusia Gajusi
U nas mleka sporo jeszcze idzieU nas też papki ostatnio zrobiłam krupniczek i rozgniotłam widelcem to nie chciała jeść.
Plan jedzeniowy
8 kaszka alerlak
11 mleko
14 zupka
17 owoc
20 kaszka alerlak
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
U nas mleka sporo jeszcze idzieU nas też papki ostatnio zrobiłam krupniczek i rozgniotłam widelcem to nie chciała jeść.
Plan jedzeniowy
8 kaszka alerlak
11 mleko
14 zupka
17 owoc
20 kaszka alerlak
No u nas z 6 karmien mlecznych, ale na piersi.U nas mleka sporo jeszcze idzie
Nasza od początku nie była mlekowa mało piła teraz to tylko na śpiocha wypije chociaż od 3 dni mniej zjadą stałych pokarmów i dopija mlekiem trochę. Podejrzewam że dziąsła jej dokuczają bo mocno się ślini od 1,5 tygodnia i wszystko gryzieU nas mleka sporo jeszcze idzie
Byc moze, a ma juz ząbki?Nasza od początku nie była mlekowa mało piła teraz to tylko na śpiocha wypije chociaż od 3 dni mniej zjadą stałych pokarmów i dopija mlekiem trochę. Podejrzewam że dziąsła jej dokuczają bo mocno się ślini od 1,5 tygodnia i wszystko gryzie
Jeszcze czekamy na pierwszego ząbka. Starsza córka miała ponad 10 miesięcy jak wyszedł pierwszy ząb także może i tu będzie podobnieByc moze, a ma juz ząbki?
No moja starsza miala 5 miesiecy a ta nadal nic.Jeszcze czekamy na pierwszego ząbka. Starsza córka miała ponad 10 miesięcy jak wyszedł pierwszy ząb także może i tu będzie podobnie
U nas też nie ma zębów jeszcze. A jak wszedł ten pierwszy to potem poszło już falowo?Jeszcze czekamy na pierwszego ząbka. Starsza córka miała ponad 10 miesięcy jak wyszedł pierwszy ząb także może i tu będzie podobnie
U nas wyszla jedynka dole j zaraz druga, a teraz od półtora miesiąca cisza.U nas też nie ma zębów jeszcze. A jak wszedł ten pierwszy to potem poszło już falowo?
Po pojawieniu się pierwszej jedynki druga dolna jedynka wyszła za jakieś 12 dni potem za 1,5 miesiąca dolna 2 za 10 dni druga dolna dwójka i za 3 tygodnie górne jedynki. Także w ciągu 3 miesięcy miała 6 zębów. Ogólnie ostanie 5 wyszły jak miała 2,5 roku także trochę to u nas trwałoU nas też nie ma zębów jeszcze. A jak wszedł ten pierwszy to potem poszło już falowo?