Klaudiaxx
Fanka BB :)
ja nie kupuje nic póki co. w poprzedniej ciąży kupiłam skarpetki i już nie chce "kusić" losuDziewczyny po wczorajszym badaniu nie mogłam się powstrzymać![]()
![]()
Czy wy też tak macie ?
Zobacz załącznik 1130898
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja nie kupuje nic póki co. w poprzedniej ciąży kupiłam skarpetki i już nie chce "kusić" losuDziewczyny po wczorajszym badaniu nie mogłam się powstrzymać![]()
![]()
Czy wy też tak macie ?
Zobacz załącznik 1130898
Ja wole niezapeszać(straciłam już jedna ciąże i to siedzi w głowie) ale to kwestia indywidualnaDziewczyny po wczorajszym badaniu nie mogłam się powstrzymać![]()
Czy wy też tak macie ?
Zobacz załącznik 1130898
Rozumiem ,złe doświadczenie może odebrać chęć kupowania zbyt szybkoja nie kupuje nic póki co. w poprzedniej ciąży kupiłam skarpetki i już nie chce "kusić" losuraczej zacznę cokolwiek kupować w 20 tyg
Ja jeszcze nic nie kupiłam, ale nie dlatego, ze nie chce zapeszac, tylko chcialabym poznac płeć jednakDziewczyny po wczorajszym badaniu nie mogłam się powstrzymać![]()
Czy wy też tak macie ?
Zobacz załącznik 1130898
Dziewczyny po wczorajszym badaniu nie mogłam się powstrzymać![]()
![]()
Czy wy też tak macie ?
Zobacz załącznik 1130898
W jej artykule było inaczejJa tak samo - słyszałam bicie serduszka już w 7tc. ogólnie z tego co czytałam kiedyś bodajże w poście u mamyginekolog, to sama pisała, że niektórzy lekarze teraz odchodzą od słuchania w 1 tygodniach bo to może jakoś wpłynąć na płód, ale to nie są potwierdzone badania i lekarze od lat puszczali bicie serduszka już na samym początku i rodziły się zdrowe dzieci i pisała właśnie o tym, że jeżeli nasz lekarz wcześnie puści nam bicie serca, to żeby się tym absolutnie nie przejmować, bo to trwa kilka sekund i lekarz nie zrobi nic co mogłoby zaszkodzić dziecku![]()
Ja tez nie biorę duphastonu, bralam na początku ok 5dni bo byłam u innego lekarza ,który nawet ciąży nie widziałTo wychodzi na to że tylko ja nie dostałam duphastonu? Lekarz tylko pytał czy były jakieś plamienia, powiedziałam że nie... No i nic nie mówił że mam brać, a widzę że większość z Was bierze
Ja też nic jeszcze nie kupuję, bo się boję zapeszaćostatnio widziałam nawet w Lidlu na przecenie koszulki ciążowe w super cenie w dwupaku, oglądałam i już miałam wziąć, ale ostatecznie je odłożyłam, bo się bałam
![]()
Ja dziś zaczynam 11 tydzJa jestem 10tyd4d.![]()
Dlatego poszlam w biel ;p ja jestem nastawiona na to że nie mam wpływu na to co się stanie, ale jestem myśli że może być tylko dobrzeJa jeszcze nic nie kupiłam, ale nie dlatego, ze nie chce zapeszac, tylko chcialabym poznac płeć jednak![]()
Ja też nie biorę duphastonu, zdaniem mojego lekarza jak nie ma potrzeby(nie mam planien, bólów brzucha) to po coTo wychodzi na to że tylko ja nie dostałam duphastonu? Lekarz tylko pytał czy były jakieś plamienia, powiedziałam że nie... No i nic nie mówił że mam brać, a widzę że większość z Was bierze
Ja też nic jeszcze nie kupuję, bo się boję zapeszaćostatnio widziałam nawet w Lidlu na przecenie koszulki ciążowe w super cenie w dwupaku, oglądałam i już miałam wziąć, ale ostatecznie je odłożyłam, bo się bałam
![]()