reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Styczniówki 2021

Serduszko już nie bije. Dostalam skierowanie do szpitala. Jedziemy teraz na izbę przyjęć sprawdzić na innym usg bo tak mi lekarz kazał. Lekarz, który mnie badał pracuje w szpitalu więc dzwonił, że przyjedziemy teraz sprawdzić.
Boże, to straszne 😓 współczuję bardzo. Tak czekałam na Twój wpis bo pisałaś rano że bardzo się obawiasz z powodu ustąpienia objawów 🥺 tak bardzo wierzyłam, że napiszesz że nie był to żaden wyznacznik i z fasolką wszystko w porządku 😟 trzymaj się kochana

reklama
Jutro o 14 mam wizytę. Stresuje się już. Ale jednocześnie czuje jakiś spokój bo wiem że dla mnie najważniejsza będzie wizyta w przyszłym tygodniu.
Ktoś jeszcze jutro wizytuje ?

Załączniki

• 20200601_202324-1.jpg
    20200601_202324-1.jpg
    664,9 KB · Wyświetleń: 80
Serduszko już nie bije. Dostalam skierowanie do szpitala. Jedziemy teraz na izbę przyjęć sprawdzić na innym usg bo tak mi lekarz kazał. Lekarz, który mnie badał pracuje w szpitalu więc dzwonił, że przyjedziemy teraz sprawdzić.
Eh tak mi przykro.... A co na drugim USG? To potwierdzone? Kochana trzymaj się ❤️

Dziewczyny dziś mam bardzo ciężki dzień 5+6 właśnie w tym dniu straciłam pierwsza ciąże Rok temu
Latam co trochę do łazienki sprawdzić czy wszystko ok niech ten dzień się skonczy bo zwariuje a wizyta w sobotę
Powiem Ci ze mnie stres też już wykancza... Ja miałam bardzo ciężki weekend, w niedzielę piersi wcale nie bolały i strasznie się zmartwilam.... No ale dziś znowu są nabrzmiale, trzymaj się Kochana ❤️

reklama
Mnie piersi bolą od samej owulacji, czyli od połowy kwietnia i od dwóch dni są już mniej bolesne i zastanawiam się czy one MUSZĄ boleć do końca pierwszego trymestru czy mogą odpoczywać sobie raz na kilka dni, to chyba nie ma reguły 🤷‍♀️ zresztą nie wiem, różne myśli przychodzą do głowy...

Do góry