reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczniówki 2021

reklama
Dziewczyny orientujecie się czy położna, która przychodzi po porodzie na wizyty musi być z tej samej przychodzi do której zapisze dziecko?

Raczej nie. Tylko musi być taka która bez problemu dojedzie a przeważnie jak już ma dalej to nie chce jechac
Moja położna jest spoko, powiedziała że dojedzie bez problemu, tylko nie byłam pewna czy nie musi być z przychodzi maluszka.

Wam też już maluchy odstawiają takie cyrki w brzuchach ? Mój wczoraj tak wariował, że całe zebra mam obite 🤣

Moja położna jest spoko, powiedziała że dojedzie bez problemu, tylko nie byłam pewna czy nie musi być z przychodzi maluszka.

Wam też już maluchy odstawiają takie cyrki w brzuchach ? Mój wczoraj tak wariował, że całe zebra mam obite 🤣
Nic mi nie mow ja mam bombardowanie z dwóch stron pol nocy i od rana tylko wstane.

Dużo tego białka miałaś w moczu? Na ciśnienie coś brałaś wcześniej?
Co lekarze mówią?
0,440 tyle było białka a ciśnienia wcześniej nie miałam, dopiero teraz się pojawiło ale tylko przez 2 dni, teraz jest ok, z powodu białka i ciśnienia poprzednią ciążę zakończyłam w 36 tyg miałam zatrucie ciążowe, mój ginekolog jest już wyczulony na to i wysłał mnie do szpitala na obserwacje

0,440 tyle było białka a ciśnienia wcześniej nie miałam, dopiero teraz się pojawiło ale tylko przez 2 dni, teraz jest ok, z powodu białka i ciśnienia poprzednią ciążę zakończyłam w 36 tyg miałam zatrucie ciążowe, mój ginekolog jest już wyczulony na to i wysłał mnie do szpitala na obserwacje
Dzięki, pytam bo mi w badaniu z piątku wyszło <0,25(+) i zastanawiam się czy to dużo czy mało, ciśnienie mam ok, nic mi się nie dzieje, w poniedziałek jeszcze powtarzam badanie, a we wtorek do lekarza... Mam nadzieję, że to jednak nic poważnego przy takiej ilości.

reklama
Skontrolują mi to białko
Dzięki, pytam bo mi w badaniu z piątku wyszło <0,25(+) i zastanawiam się czy to dużo czy mało, ciśnienie mam ok, nic mi się nie dzieje, w poniedziałek jeszcze powtarzam badanie, a we wtorek do lekarza... Mam nadzieję, że to jednak nic poważnego przy takiej ilości.
W którym tyg jesteś?

Do góry