topoleczka
Fanka BB :)
Czechow, coś takiego: IKEA WARZYWA,OWOCE,CIASTA,ŚNIADANIE (1324105439) - Aukcje internetowe Allegro. Moim zdaniem IKEA ma zabawki zmuszające do twórczego myślenia. I bezpieczne. Rzadko które takie są:-)
A tak w ogóle to jeszcze marzy mi się: IKEA EKORRE Podwieszane siedzisko - huśtawka - opinie o IKEA EKORRE Podwieszane siedzisko - huśtawka . Pracuję w przedszkolu (tzn. teraz nie, bo siedzę w domku) i widziałam jak dzieciaki to uwielbiają
Dla Tymka za jakiś czas też chciałabym taką mieć:-)
Gosia, zabawka wg producentów jest od 1,5 roku życia, więc jeszcze trochę trzeba poczekać. Chociaż kto wie, niektóre dzieci pewnie już teraz by się nią bawiły. A cena faktycznie wysoka...
A tak w ogóle to jeszcze marzy mi się: IKEA EKORRE Podwieszane siedzisko - huśtawka - opinie o IKEA EKORRE Podwieszane siedzisko - huśtawka . Pracuję w przedszkolu (tzn. teraz nie, bo siedzę w domku) i widziałam jak dzieciaki to uwielbiają
Dla Tymka za jakiś czas też chciałabym taką mieć:-)Gosia, zabawka wg producentów jest od 1,5 roku życia, więc jeszcze trochę trzeba poczekać. Chociaż kto wie, niektóre dzieci pewnie już teraz by się nią bawiły. A cena faktycznie wysoka...