reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Świąteczne inspiracje - pomysły na prezenty, dekoracje, jedzenie...

Czechow, coś takiego: IKEA WARZYWA,OWOCE,CIASTA,ŚNIADANIE (1324105439) - Aukcje internetowe Allegro. Moim zdaniem IKEA ma zabawki zmuszające do twórczego myślenia. I bezpieczne. Rzadko które takie są:-)

A tak w ogóle to jeszcze marzy mi się: IKEA EKORRE Podwieszane siedzisko - huśtawka - opinie o IKEA EKORRE Podwieszane siedzisko - huśtawka . Pracuję w przedszkolu (tzn. teraz nie, bo siedzę w domku) i widziałam jak dzieciaki to uwielbiają:tak:Dla Tymka za jakiś czas też chciałabym taką mieć:-)

Gosia
, zabawka wg producentów jest od 1,5 roku życia, więc jeszcze trochę trzeba poczekać. Chociaż kto wie, niektóre dzieci pewnie już teraz by się nią bawiły. A cena faktycznie wysoka...

reklama
Topoleczka - bardzo fajne - pamiętam jak w zeszłym roku czegoś takiego szukałam (bo kupowaliśmy starszej kuchnię) to nigdzie nie było niczego sensownego - chyba muszę się nad tym zastanowić.
Hustawkę podobną mają moi znajomi mieszkający w domu - bardzo fajna rzecz ale nie wszędzie będzie można ją zawiesić - w moim starym mieszkaniu by odpadało - za słabe sufity.

Czechow dzięki... chyba się skuszę na tą knigę zbiorową, a brakuje nam szt.3 z tej strony co nam wkleiłaś to też dokupiy, a co, C uwielbia książeczki...aż kwiczy jak wyciągam i Mu czytam...

Topoleczka faktycznie fajowe te owoce/warzywa...

Boże mam 100zł dla C i milion pomysłów na co mam je wydać...- ale chyba zacznę od książeczek, choć lista długaaaaa, więc na początek ta seria poczytaj mi mamo.... pamietam z własnego dzieciństwa....
+ przybijanka z Ikea +kubeczki z Ikea....
i przepuściłam już wirtualnie...
Mogłabym Mu odłożyć ale dostałam z nakazem, że mam Mu coś kupić to kupię, a odkładać na Niego sama się muszę nauczyć ;) i jakoś to zrobić....może po nowym roku się uda....

Gosia, może Złota Księga Bajek Zbiór Baśnie Priorytet (1308914843) - Aukcje internetowe Allegro ? Tu są i baśnie i bajki i dużo tego jest do czytania. Albo Braci Grimm empik.com - Baśnie Braci Grimm - Grimm Jakub, Grimm Wilhelm - 30,99 zł. Miałam te baśnie w dzieciństwie i czytałam z radością, chociaż chyba wolałam Andersena.

A co do rowerka, to ten Smart Trike jest super, ale cena zabójcza...:szok:
Myślę,że my kupimy Orginalny ROWEREK BOBY DELUX MILLY MALLY WYPRZEDAZ (1306797331) - Aukcje internetowe Allegro albo taki ROWEREK DLA DZIECI TRÓJKOŁOWY HIT 2010 KRAKÓW (1311353934) - Aukcje internetowe Allegro.

Ostatnia edycja:
Gosia, KDC ma sklep w Poznaniu i jak zamówisz przez neta z odbiorem osobistą za przesyłkę nie bulisz....Kilka rzeczy u nich też zamawiałam...

e: Gosiu, C od jakiegoś czasu te z miękkimi stronicami też chce podrzeć.... :) No poza księgą bajek na dobranoc, tych nie tyka, grzecznie czeka w łóżeczku aż przeczytam, potem jeszcze ilustracje muszę pokazać i nyny...
http://www.kkkk.pl/fiszka,46791.html
W Auchan kupiliśmy je za niecałe 30 zł... Fajne są, jedne lepsze, drugie gorsze, dość krótkie opowiastki...Mnie się podoba, że takie nieznane...W sumie mogłabym takie sama stworzyć, ale natworzę się jeszcze, a tu mam gotowce...i czytam, nie opowiadam, bardzo ładne ilustracje....

Ostatnia edycja:
dzięki dziewczyny :)

Klara fajna ta książka z bajkami :)

ja chce coś nie koniecznie z obrazkami bo to ja czytam wiec nie koniecznie musi w środku być kolorowo no i wolę ze sklepu jeśli to ma być jedna książka bo wolę zamiast przesyłki zapłacić za drugą książkę

ale jakby co polecam w sztywnych okładkach
Ciekawski kotek | Urszula Kozłowska » Księgarnia Gandalf
Baranek czyścioszek | Urszula Kozłowska » Księgarnia Gandalf

i inne z tej serii Emilka dostała w takiej walizce i w sumie już wyczytane są na maksa ale uwielbia do dziś za to ja mogę czytać już zamkniętymi oczami te bajki bo znam na pamięć :)

reklama
Gosiu, C ma natomiast z tej serii Przygoda na wsi | Urszula Kozłowska » Księgarnia Gandalf, jest zachwycony...świetna, prosta, śliczne ilustracje, tekstu w sam raz, rymowany, ładny, wpada w ucho, znam na pamięć ;) Ledwie C słyszy...."Pani Kurka smutno gdasze, gdzie się podział mój kurczaczek? ko ko ko? już piszczy z radości,.....Widziałam z tyłu na książeczce inne z tej serii, ale jeszcze w realu nie trafiłam. Dziś C dostał od mego brata na Mikołajki już o Myszce, z tego właśnie zestawu... Równie fajna!!! Niestety brat mówi, że tylko ta jedna nieszczęsna "Myszka" była http://www.dobraksiazka.pl/index.php?id=2&ks=az_130506 .... Nie mogę doczekać się jutra! Czuję,że to będzie kolejna pozycja, na punkcie której oszaleje C....

e: he he...no pani Kozłowska widzę że ma dar :)

Ostatnia edycja:
Do góry