reklama

Święta

O 6 stycznia wiem tylko tyle ze 3 krolowie to moi kumple a ja ich krolowa jestem...:-D A to dlatego ze 6-go stycznia sie urodzilam....Ja pitrasze 25 mi pyknie...A pamietam jak prawie zycie bym mogla oddac zeby 18 miec...kurde kiedy to bylo:szok: :confused: :eek:

reklama
O 6 stycznia wiem tylko tyle ze 3 krolowie to moi kumple a ja ich krolowa jestem...:-D A to dlatego ze 6-go stycznia sie urodzilam....Ja pitrasze 25 mi pyknie...A pamietam jak prawie zycie bym mogla oddac zeby 18 miec...kurde kiedy to bylo:szok: :confused: :eek:

Pati, to na wszelki wypadek juz teraz wszystkiego najlepszego :-D ..tak, gdyby mi umknelo, Krolowo :-D :-D :-D ...ech, miec znow 25 ;-)

hehehe no tak heatherek-starosc nie radosc....;-) :-) :-D

Wiecie co tak jak sobie teraz tu opowioadamy co u kogo i jak to mi sie tak zamarzylo byc w jakims fajnym domku z kominkiem i wielkimi wygodnymi kanapami i my z winkiem lub piwkiem jak kto woli takie rozgadane i rozesmiane...a dzieci pod czujnym okiem tatusiow...ahhhh:-p

To się niezła imprezka kroi. A tak w ogóle powinnyśmy mieć chyba osobny wątek "plotkarski". My kobitki mamy niezwykły dar skakania z tematu na temat.:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
hhehehe masz racje Mamoot...czasami sobie mysle ze jeden watek by nam wystarczyl...tam by byl poprosto taki "mlynek"...Myslalam zeby wlasnie taki watek jeden stworzyc nowy ktory byl by bez tematu konkretnego i bylby naszym watkiem prywatnym...i np.jeszcze watek z fotkami....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry