reklama

Święta

Kasiu - jakie piekne kartki, jestem pod wrazeniem....ale te czerwcowki maja zdolnosci plastyczne!!!!!:-):-):-):-)

Wam tez dziewczynki, Waszym maluchom i Waszym rodzinom - zdrowych spokojnych Swiat Bozego Narodzenia, bogatego Mikolaja i duzo, duzo odpoczynku!!! no i sniegu - ciekawa jestem czy bedzie....:confused::confused::confused:

reklama
Kartki super.. może też się zabiorę dzisiaj do roboty..

W tym roku Wigilia jest u mnie ale oczywiście większośc roboty zrzuciłam na mamy .. one gotują mąż po nie jedzie i zabiera je i gary :-) Ja robię grzybową i ciacha.. no nie odwarzyłam się zrobić całej wieczerzy przy małym dziecku ale może za rok ?.. Co do choinki to jest to jedyna rzecz której nie lubię w święta.. nie trawię jej ubierać a co za tym idzie rozbierać po świętach.. może to nie świąteczne ale tak już mam.. choinkę przywiozła mi teściowa już ubraną, taka malutką .. i jak dla mnie jest dobrze.. Jak na razie myślę jak przybrać stół bo to lubię robić:-)

ps Kasiu w w jakim programie robiłaś kartki?

Nie takie fachowe, jak Kasi, ale tez swiateczne :-D :-D :-D Na razie rozgrzewka... wieczorkiem pobawie sie bardziej. Teraz Mati powiedial "czesc mamusia, juz sie wyspalem", wiec koniec zabawy :-D :-D :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry