reklama

Święta

reklama
Dziewczyny, domek gotowy a ponieważ godzina taka a nie inna szybko tylko wrzuce fotki a jutro zdam szczegółową relację z dwudniowego tworzenia, dodam tyko ze mój mąż zaangażował się na maksa, wymyślił nawet inny sposób sklejania!!! nie ma to jak inż ;) (no prawie inż, bo jeszcze studiuje...)
Co prawda do Heatherkowych zestawów się nie umywa - zawsze to tylko kopia ;), ale nieskromnie doszliśmy do wniosku ze jak na pierwszy raz poszło niexle :)

Mamoot, karteczke powielaj i wysylaj, male dzielo sztuki :-D
Baska, domek - marzenie! nawer Renifer Rudolf znalazl dla siebie pokoik :-D. I koniecznie zdradz tajemnice inzynierskiego kleju! Pozdrowienia dla Szanownego Malzowina! :-D

Dziękujemy za słowa uznania :)
klej= karmel -woda i cukier na patelnie - szybko zasycha, trzeba cały czas podgrzewać i uważać żeby sie nie poparzyć - ja sie oczywiście poparzyłam, dlatego mąż przejął dowodzenie w klejeniu :)
Nam tez wspólnych zdjęć brakuje, musimy w święta coś wymyśleć, zazwyczaj są zdjęcia Karolka albo Karolka z tatusiem bo to ja najczęściej łapię za aparat :)

Baśka - rewelka, po prostu super!!!:-) Najbardziej mnie fascynują te przestrzenne choinki. Czy są sklejone, czy jakiś inny bajer je tak trzyma?

Heatherek
, zgodnie z zaleceniami, karteczka poleciała w internetową przestrzeń.:tak:

Kasiu
, to zdjęcie specjalnie wczoraj zrobiliśmy na użytek Świąt (z samowyzwalacza).

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry