Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Dziewczyny, domek gotowy a ponieważ godzina taka a nie inna szybko tylko wrzuce fotki a jutro zdam szczegółową relację z dwudniowego tworzenia, dodam tyko ze mój mąż zaangażował się na maksa, wymyślił nawet inny sposób sklejania!!! nie ma to jak inż (no prawie inż, bo jeszcze studiuje...)
Co prawda do Heatherkowych zestawów się nie umywa - zawsze to tylko kopia , ale nieskromnie doszliśmy do wniosku ze jak na pierwszy raz poszło niexle
Mamoot, karteczke powielaj i wysylaj, male dzielo sztuki Baska, domek - marzenie! nawer Renifer Rudolf znalazl dla siebie pokoik . I koniecznie zdradz tajemnice inzynierskiego kleju! Pozdrowienia dla Szanownego Malzowina!
Dziękujemy za słowa uznania
klej= karmel -woda i cukier na patelnie - szybko zasycha, trzeba cały czas podgrzewać i uważać żeby sie nie poparzyć - ja sie oczywiście poparzyłam, dlatego mąż przejął dowodzenie w klejeniu
Nam tez wspólnych zdjęć brakuje, musimy w święta coś wymyśleć, zazwyczaj są zdjęcia Karolka albo Karolka z tatusiem bo to ja najczęściej łapię za aparat
Baśka - rewelka, po prostu super!!!:-) Najbardziej mnie fascynują te przestrzenne choinki. Czy są sklejone, czy jakiś inny bajer je tak trzyma?
Heatherek, zgodnie z zaleceniami, karteczka poleciała w internetową przestrzeń.
Kasiu, to zdjęcie specjalnie wczoraj zrobiliśmy na użytek Świąt (z samowyzwalacza).