A
Asiowo
Gość
Moniat... to trzymam kciuki, to juz cos!!! Ja pamietam byłam na wizycie w czwartek i lekarka mi dawała jeszcze conajmniej tydzien, wczesniej nic miało nie ruszyc, a w niedziele rano tuliłam Agatke
wiec powodzenia!!!:-)
A Agatka jak sie rodziła i głowke było widac, to ordynator chciał fryzjera wołac, juz wiedziałam, ze mała bedzie miec włoski, ale jak ją zobaczyłam z ta fryzurą sama doznałam szoku, mój kochany Futrzak
Ona nawet na pleckach miała włoski jak sie urodziła, na szczescie juz ich nie ma

wiec powodzenia!!!:-)A Agatka jak sie rodziła i głowke było widac, to ordynator chciał fryzjera wołac, juz wiedziałam, ze mała bedzie miec włoski, ale jak ją zobaczyłam z ta fryzurą sama doznałam szoku, mój kochany Futrzak
Ona nawet na pleckach miała włoski jak sie urodziła, na szczescie juz ich nie ma

tzn, dla starszych dzieciaczków sala super, ale nasza mała Paulinka po 30 minutach sie juz nudziła:-( No i w Rudzie prawie o połowe tansza
Choc juz wole ja chorowac niz dziewczynki;-)
ale juz została resztka katarku i mały kaszelek... wiec pewnie lada chwila bedzie w 100% zdrowa;-)