reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Świętochłowice mamusie obecne i te przyszle,zapraszam na forum

Witajcie:-)

31.03. o godz 14 przez cc przyszedł na świat mój synuś. Miałam już gęste wody płodowe i ordynator zadecydował, że będzie cięcie. Jestem szczęśliwa . Cesarka to nic strasznego, jedynie pierwsza doba po była cięzka, ale od soboty to już funkcjonuje normalnie. Dopiero wczoraj wyszliśmy ze szpitala, bo małemu podawali antybiotyk, miał podwyższone CRP. Z dłuższego pobytu w szpitalu nawet byłam zadowolona. Przez ten czas nauczyłam się opiekować maluszkiem. Mleko napłynęło mi dopiero w sobote, także byłby niezły stres gdyby nas tak wcześnie wypuscili. Ze szpitala na Raciborskiej jestem bardzo zadowolona. Przez te 10 dni pobytu nie mogę złego słowa o personelu powiedzieć. Wszyscy życzliwi i bardzo pomocni zarówno pielęgniarki jak i panie od noworodków:tak:

reklama
Kubuś w pierwszych minutach życia i dzisiaj:-)

Załączniki

• 1.jpg
    1.jpg
    28,8 KB · Wyświetleń: 46
I JA SIĘ DOŁACZAM !!! Cieszymy sie ze jesteś już z nami i zostałaś mamucią....gratuluje i wysyłam całuska od naszej 3 dla Kubusia... jest śliczny i taki niewinny jak kazdy maluszek - Oby zdorowo rosnął i był pociechą... Dobrze ze wszystko w porządku i jesteś z szpitala zadowolona. Super !!! Pozdroiwonka :)

A co tu taka cisza - Monisia pewnie siedzi i jest zaaferowana maleństwem a reszte wygnało pewnie na spacer z maluchami - tylko ja gnije przy kompie piszać prace dyplomowa...;(

Hej!
Widzę, że rzeczywiście cisza tu zapadła... no, ale pogoda świetna - to nie ma się co dziwić! Ja w domu mam drobny problem z netem i czekam aż mąż z trasy wróci i mi naprawi co popsułam... więc dziś zajrzałam do Was z pracy. A tu pustki! Ale to już mój ostatni pracujący weekend w tym roku szkolnym... ufff!!! A wakacje bliżej niż dalej!!! A Wy się umawiacie na jakieś spacerki czy nie? Może jak będę kiedyś u rodziców to się załapię na jakiś...???
Miłej niedzieli!!!

reklama
Ale cisza... Monia, jak maluszek i jak Ty się czujesz?
A my dzisiaj kończymy 3 miesiące :-)
Dołączam też zdjęcia Emi z Agatką od Asiowo :-)

Do góry