Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jezu, Drop, w takiej sytuacji spałabym na podłodze, byle zwiać od faceta, a jutro szukałabym innej opcji.Lady Loka tam już nie ma dla nas miejsca
Napisałam na privNapisz może, skąd jesteś, to spróbuję poszukać, gdzie byś mogła się udać awaryjnie.
Skoro rozkminiasz czy dożyjesz do rana, a jednocześnie nie chcesz podjąć żadnej akcji, to czego oczekujesz tutaj? Że poczekamy do rana i zapytamy czy żyjesz?
Przepraszam bardzo że nie mam doświadczenia w takich sytuacjach, że nie umiem sobie poradzić, że nie widzę sposobu ucieczki, a tam gdzie szukałam pomocy zostałam tylko wysłuchana i na tym poprzestano.To się oburzałaś, że wszystkie doradzające Ci się nie znają.
Jestem jak szczur, przyzwyczaiłam się do panujących warunków.Jak możemy Ci pomóc?Pytam serio,czego od Nas oczekujesz?Twoja sytuacja jest zła, zdajesz sobie z tego sprawę, ale mam wrażenie, że liczysz na cud,jeśli jesteś pod ścianą to nie możesz dłużej czekać ,bać się itd. Wszystkie w Twoich rękach, znajdź w Sobie siłę i nie czekaj aż wydarzy się tragedia