patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
No widzisz Monia, jeszcze znajomi coś dadzą więc na prawde nie ma sensu tak szaleć przed urodzeniem, a potem to zawsze jeszcze można coś dokupić.
Szkoda że ostatnio Patrycja się nie udziela ona zawsze coś podpowiedziala co potrzebne a co mniej. Patrycjo gdzie jesteś?:-)
Juz jestem jestem

Widze ze zakupy u Was pelna para...szafy prawie upchane...Czytam wasze opisy ale fotek za duzo nie widze bo chyba wykasowane...
Ale moja strata jak mnie nie bylo no nie:-)Ja tak czytalam ze z tymi rozmiarami macie dylemat...Wiecie niby te 56 na poczatek ma byc ale potem to sie okazuje ze kazdej firmy rozmiar to inny...
Ja mialam np.body rozmiar 50 i wyobrazcie sobie ze moja Mloda nosila je jjeszcze jak juz jej 68 rozmiar zakladalam...Niektore ciuchy to normalnie jakby z nia rosly...ale fajnie-akurat na to nie nazekalam...Ja ogolnie bardzoooo jestem zadowolona z ciuchow z H&M...Bo one sa wlasnie takie ze" rosna"wraz z dzieckiem...Mam taki dresik np.ktory kupilam jak mloda wchodzila w rozmiar 68 a dzis zakladam jej 74 i 80 i nadal go nosi...
Ja tak narazie nie doczytalam jeszcze wszystkiego ale jak przelece to jeszcze osik dopisze...Niestety nie starcza mi czasu na wszystkie watki ale bede sledzila co tam za cudenka kupujecie i moze tez pochwale sie czasami wlasnymi zakupami...:-)
A co tam z Sorga?Nie widac Jej cos ...
:-)