reklama
netka_an
Zaciekawiona BB
Całkiem mozliwe)
A swoją drogą fajnie paolka to wymyśliła tu 'podwórko' dla podglądaczy, którzy może chcą dołączyc, a w grupie 'domek' dla juz sprawdzonych i pełen luz![]()
heh, no cos w tym jest
dla mnie najwazniejsze jest to, ze mam luz, ze moge sobie robic jaja, wbijać nieszkodliwe szpileczki - ot mam takie usposobienie, taki złośliwy humorek, ale nie wszyscy wiedzą ze nie robie i nie mowie pewnych rzeczy serio i zawsze okraszam je buźkami
a pewnie dlatego, że poczucie humoru to domena ludzi inteligentnych;-)
heh, no cos w tym jestw grupie to normalnie sie czujesz u siebie - moze dlatego ze sa tam osoby które chca byc, które chcą sie wypowiadac i juz. a nie wejdzie ci w dyskusję jedna z drugą i jak sie nie spodoba to ją zamkną - normalnie przedszkole
dla mnie najwazniejsze jest to, ze mam luz, ze moge sobie robic jaja, wbijać nieszkodliwe szpileczki - ot mam takie usposobienie, taki złośliwy humorek, ale nie wszyscy wiedzą ze nie robie i nie mowie pewnych rzeczy serio i zawsze okraszam je buźkamii jakoś to nikogo nie boli. a najlepsze jest to, ze zawsze forumowiczki szafkowe wiedziały ze zartuję, ale moderki to juz nie
ciekawe dlaczego
![]()
Ja też lubie takie małe, nieszkodliwe złosliwości. Niestety chyba juz do tego doszłysmy dlaczego tak sie działo... brak dystansu do samego siebie, a co za tym idzie do innych.
Ważne że w grupie jest spoko i jak sie okazuje można w wiele osób fajnie pogadac o wszystkim dosłownie
Orchidea22
Mama Johnyslawa ;]
Usunieto nasz watek = ploteczki 

netka_an
Zaciekawiona BB
Usunieto nasz watek = ploteczki![]()
co ty mówisz - gdzie co jak usunięto znowu
julkowa
Agentka 002 :-)
czytałyście?
Adm: Kłótnie na forum szafkapl, trollowanie, praca moderatorek
co do "ploteczek" to ja go właśnie czytam.wiec chyba usuniety nie jest