reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Szał zakupów, czyli co kupiłyśmy dla siebie i naszych maluszków!

reklama
Bardzo fajne te Wasze zakupki.... Strasznie Wam zazdroszcze, ze juz kupujecie. Pocieszam sie tylko, ze juz niedlugo i ja bede kupowala. Jeszcze tylko ze 2 tygodnie wytrzymam i bede mogla kupowac. W zasadzie, to juz nawet mam zaklepany wozek :-)

Na pocieszenie wczoraj wygrzebalam na ciuchach sliniaczek z tekstem "pod tatusia". Wiecie, zeby go tak podniesc na znaczeniu :-D Ze bedzie taki wazny dla Julci... No i dwie pary niedrapek.

Załączniki

• SDC12444.JPG
    SDC12444.JPG
    71,3 KB · Wyświetleń: 47
Witajcie, ale mnie naszło na zakupy , musze odejść od komputera bo jeszcze nie ma 11 - stej a ja już wydałam 300 zł.:szok:
Część wydał Mój Mąż wybierając pościel.
Dla mnie było za dużo do wyboru a on z tej całej oferty wybrał jeden wzór i jemu tylko to pasuj do Jego Królewny Zosi:-) - niech ma

Ja tez mam posciel taka jak ty z tym ze inny wzór;) zamawialysmy chyba u tego samego sprzedawcy. Jestem z niej bardzo zadowolona a Ty?

paula super zakupki :) to co? Masz już wszystko??

aga_k_m fajne te kopertówki :) do mnie też idą dwie pary ...może w poniedziałek będę mogła Wam pokazać ...poza tym znów zaszalałam i kupiłam pólśpioszki i kaftaniki ,ale mi ich brakowało ;P
no i dwie czapeczki bawełniane, takie po kąpieli

slonkoonline
swietny ten sliniaczek :D

patusiaaaa85 zamawiałam u mamo-tato ale jeszcze jej nie dostałam. Jeżeli nie przyjdzie dzis to pewnie w poniedziałek, no ale skoro jestes zadowolona to znaczy ze bedzie suuuuuper.
Musze tylko wyszkolic kota zeby do łóżeczka nie wchodził....juz teraz kombinuje bo łóżeczko rozłożone ale jak tylko mnie zobaczy daje w długą. Wie ze źle robi mała złośnica

*AgA* no kota ciężko przekonac zeby nie wchodził tam gdzie nie ma ;)
ja bym przykryła łóżeczko jakąś folią, słyszałam ze koty nie prepadają za szelestem folii. Może to ją zniechęci...

Ja też miałam problem z kotką jak moja mała była mała
Niestety kot uwielbiał gramolic się do wózka więc musiałam kłaść na nim deski

moj wozio czeka na synka w pokoju a moj kot tez uwielbia w Nim spac:confused: ale ja wozek nakrywal aby sie nie kurzyl i staram sie kota wywalac z wozka zeby wiedzial ze mu nie wolno:blink:

reklama
Mój tez wiadział że mu nie wolno, ale co z tego
Jak mnie widział to uciekał, a jak nie widział to ładował sie do środka - co gorsza ten kotek jest wypuszczany na dwór (to kotek rodziców)
Koce i inne tego typu nakrycia nie pomagały
Wślizgiwał sie i tak

Do góry